• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam wszystkie moje pracowite dziewczyny :)

ANNA.S- mowisz ,ze Fabiano laskawy :))pewnie,ze sie uda...każdy ma jakis cel-a Waszym jest mieszkanko :)

JOAŚ- nadal remontowo ??

ZUZKUS- co tam kochana taka cisza znowu u Ciebie?? mam nadzieje,ze choroby u Was nie ma....?

SEMPE- jak tam bryka ??:)
PAWIMI- Ty pewnie juz konczysz dzień a ja z kawa i owsianką:)

WERONICZKA- jak tam,dzieci w przedszkolu a Ty pewnie tez kawka ,co ?? :)

EWUNIAF,ANAWOJ- czesc babki:)fajnie-macie dzieci w tym samym wieku i maluchy w brzuszkach tez beda w podobnym :) zawsze to wspolna pomoc:)

u nas si-dzieci w przedszkolu,ja sniadanko,zrobilam sobie henne bo cos malo wyrazne oko mialam :)))

pozdrawiam i milego dnia :)

reklama
Hej Babeczki,

ja tylko na moment wleciałam się przywitać, u mnie jęczenie i popłakiwanie od ranka, nie wiem co jest, może zęby ?? Tak więc życze miłego dnia i niestety musze uciekać. Buziaki.

Witajcie dziewczyny!!

Milczałam, bo .... zasuwałam, ostro, naprawdę. Dziękuję wszystkim za troskę. Wrzucam kilka fotek z wiatrołapu. Komoda jest to przerobiona przeze mnie komoda z Ikei. Lustro też ikeowe i też "podrasowane". Niestety nie widać całego uroku, bo tak bywa przy sztucznym świetle :-(
Pokoiki są w trakcie robienia, do środy muszę zrobić kilka półek do dziewczynek - malowanie, ozdabianie itd. Bo będą panowie remontowi pozawieszać to i owo. Chłopaki będą mieli "gotowce".
Przemalowany został też kibelek na dole - toaleta maluteńka - 1mx1m na biało. Z beżowego. Do tego przemalowałam na biało i powiesiłam IKEA | Organizatory na dokumenty, prase, CD i DVD | Stojaki i półki na gazety | ALLAMÅLA | Pojemnik ścienny Mój ślubny był pod wrażeniem.

Dziewczyn, ja jestem dziwolągiem z jednym mężem ;-) Tylko, ze wyszłam za mąż mając 29 lat. M poznałam mając 27, mieszkaliśmy chwilkę razem - nad rok przed ślubem. Ale nie na próbę. Po prostu tak wyszło...
Anawoj, jesteś moją bohaterką.Byki??? Szok, to nie sielskie anielskie życie tylko mega zasuw!
Pawimi - spokojnie rodzę, jakby coś dam znać mama05.

Witam bardzo serdecznie mamusie wielodzietne, które do nas ostatnio dołączyły :-) Piszcie, piszcie.
Wiosną to i my kupimy nowe auto...
Oto fotki wiatrołapowe

Załączniki

• wiatrołap3.jpg
    wiatrołap3.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 54
  • wiatrołap1.jpg
    wiatrołap1.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 62
  • wiatrołap4.jpg
    wiatrołap4.jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 60
  • wiatrołap2.jpg
    wiatrołap2.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 68
Ostatnia edycja:
Hej, hej.
Tak mamo chłopcy w przedszkolu a ja z Małgosią na kolanach popijam kawę:)
Pawimi jak chcecie mogę się pochwalić portretami ale to dopiero za jakieś dwa tygodnie:)
Zaraz idę wykrawać płaszczyki dzieciakom:)

witam wszystkie panie w poniedziałkowe przedpołudnie!!!:-)
Joaś - to nie ty jesteś dziwolągiem ale my... :) myślę że każda kobieta marzy o takiej jednej jedynej miłości na całe życie, niestety nie zawsze układa sie w życiu tak jakbyśmy chcieli.

|Podziwiam Cię że zdecydowałaś się na piątego maluszka. Trzeba mieć świętą cierpliwość i być niesamowicie zorganizowanym żeby ogarnąc wszystko... ja się boję że sobie z trójką nie poradze. Czasem to mnie takie przerażenie dopada, że sama sobie się dziwię :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry