• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam sie
JOAS pieknie:-Dcud narodzin.....

a ja walcze z nawalem pokarmu
maly jest grzeczniutki,nie moge sie napatrzec,dzis slonko wyszlo, jest mrozno ale cudownie,odzyskuje sily,bo przy nawale mam zalamke,chodze zgieta wpol i sie wkurzam ze nie daje z niczym rady
wczoraj bylismy na ogladaniu domku,jest cudny,przeprowadzimy sie gdzies koniec marca,teraz czeka mnie mnostwo papierkowej roboty i niestety zmiana szkoly w srodku roku:no:

pozdrawiam was kochaniutkie

EWUNIAF ogromniaste gratulacje!!!!!!!!!!!!

pawimi tule...

reklama
je......nąć w kalendarz mi pozostalo......

Alicja ma szkarlatyne.......

Z Angeliną byłam na kontroli: lekarka w przychodni powiedziała ze jest gorzej, oba płuca zajęte. Poszłam prywatnie, lekarz stwierdził ze tylko jedno płuco zajęte ale bardzo! Ogólnie czuje się dobrze, bez gorączki, spi bez kaszlu biega apetyt ma za dwóch.....
ja twierdze ze jest lepiej ale pojade do szpitala, niech 3lekarz ją zbada, przeswietlenie jej zrobią... naszpikuje się lexotanem i jade.....

Mame sprowadziłam, będzie parę dni, zostanie z Alicją i Małym..... żal mi tego Małego ze tak go musze narazać!! mogle się by się nie zaraził....

to tyle...

Hej,
dwa dni z mężem biegam po Gorlitz po wyprzedażach. No ale udało się kupić np. super fotelik z wysoką oceną 4 adaca ponad 200zł taniej niż w Polsce. Trochę ciuchów dla starszaków i sukienka ;-) dla mnie.

Hania spała do 5.30, potem łyk wody i do 8:-D:-D:-D. Nie wierzę swemu szczęściu...:-D

Bedismall- będzie dobrze, unormuje się karmienie i będziesz cieszyć *

Sempe- trzymaj się

Ja też nigdy nie krzyczałam przy porodzie. Stasia rodziłam 16 godzin i nie w głowie było krzyczeć bo nie miałam sił na to:tak:. A dziewczynki rodziłam tak szybko Zuzię 1,5h a Hanie 45min:tak: więc nie miałam;-) czasu...

hej dziewczyny,,,
mam zalamkę totalną dzisiaj:-( Wlaśnie wyszla od nas położna. stwierdziła że małą powinien obejrzeć lekarz. Ma od wczoraj katarek, ale oprócz tego nie ma zadnych innych objawow choroby. u takiego maluszka sam katar może byc objawem zapalenia płuc. Dzwoniliśmy do jednego lekarza- nie przyjedzie bo jest poza miastem, drugi nie odbiera a przed nami weekend... Tak nie chcę jej brać do żadnej przychodni. Miedzy innymi po to rodziliśmy w domu żeby nie miała kontaktu z tymi świnstwami....:wściekła/y:
I jeszcze do tego mam nawal mleczny...
Joaś swietnie że dobrze wspominasz poród. Musiało być pięknie. Dobrze że trafiłaś na miłe osoby które wiedzą po co pracują!!!
Sempe trzymaj sie kochana. Myślami jestem z tobą (tym bardziej ze być może i nas czeka szpital z Hanią) zdrowia dla dziciaczkółw
Izulka super że Hania ci już tak ładnie śpi. Powinnaś być z siebie dumna mamusiu!!!!

pozdrawiam was wszystkie

IMG_0901.jpgco tu taka cisza??????:szok: halooooooooo!

ewuniaf no to zgrany z nas duet,razem rodzimy razem cierpimy:tak:

gala,anaklim,ewusek,maureen,kosmici was porwali czy co?????

mamo05 a ty gdzie sie podzialas?

sempe kochana baaaaaaaaardzo wspolczuje,ale prosze,pojedz z angelinka do szpitala jednak....tule

ja nadal walcze z nawalem ale mam juz dosyc,czasem mysle ze chociaz raz sie nie meczyc,rzucic to w diably i przejsc na butle,czy ja musze byc taka matka polka?

izulka,no to gratki dla dzielnej mamyidobranoc dla Hani,uwielbiam te jej slodkie oczeta,jej slodka jak cukiereczek,cmok od e cioci ****:rofl2:

Ostatnia edycja:
Bedismall- dzięki za fotkę maluszka*
Matka Polka- ale za to jaka:-D. Będzie dobrze. Daj sobie czas na uregulowanie. Przecież wiesz jaka to wariacja dla organizmu, hormonów i psychiki. Hm, z tym ostatnim to chyba zawsze najwięcej kłopotu;-)...
Co do słodkości Hani :) to już szelma próbuje to wykorzystywać. Tata się daje, mama -nie i krzyczy na tatę;-), żeby nie rozpuszczał urwisa.

Dobrej nocy

rzeczywiście cicho tu jakoś:szok:
Bedi śliczne zdjęcie. Patryczek jest chyba naprawdę duży!!!! Słodziutki!!!:tak:
No pocierpimy razem jeszcze:-D troszkę!! we dwie chociaż raźniej:-D:-D
Izulka u nas też tak jest że tata daje ze sobą zrobić wszystko a mama tylko krzyczy i krzyczy!!

Od nas właśnie wyszedł lekarz i mowi że osłuchowo jest ok więc dalej walczymy z katarem!!! Nawet nie wiecie jak sie cieszę bo już się bałam że skończymy na patologii noworodka!!!

Buziaki i uściski dla wszystkich

Hania obudziła się o 3 i nie mogła zasnąć do 5, męczył ją ząb:-(

U nas piękne słońce , rano mróz -14 a mnie coś łamie i skręca:wściekła/y:. Mąż zabrał dzieci na dwór. Ja położyłam się bo spać mi się chciało okrutnie i nic:wściekła/y:, nie mogłam zasnąć przez 40min.
To idę smażyć faworki.

ewuniaf- cieszę się z Tobą, że nie jest tak źle jak wyglądało. Ja zakraplałam swoim pokarmem nosek maluchom, próbuj wszystkiego:tak:
Co do mam i tatusiów, to mamy są od ziemskich spraw a ojcowie od "nieba", od wszystkiego tego, czego z mama nie zrobią i co jest przyjemne. Nam zostaje pilnować przyziemnych, zwykłych rzeczy;-)

Właśnie tak jak napisałaś:-D
A lekarz też anm poradził zakraplanie noska pokarmem:tak: (mamy bardzo fajnego doktora dla którego antybiotyki pod jakąkolwiek postacią to ostateczność) Tak się cieszyłam że przyjechał. Bałam się mimo że to weekend więc nie bedzie chciał. Nie spodziewałam się że jak tylko uda nam sie dodzwonić to wsiądzie w auto i za godzinę będzie...

reklama
Ewuniaf- będzie dobrze, poradzisz sobie, nie z takimi rzeczami zapewne już się zmagałaś. A może maleństwo ma w nosku jeszcze pozostałości wód płodowych, przecież tak jest, kazde moje dziecko przez dobry tydzień albo i dłużej czyściło nosek np. kichając:tak:
Dobrej nocki Tobie i Wszystkim Kobietkom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry