• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
czesc
ja wpadam jak po ogien
nawal mleczny mija ale powoli i ciagle sciagam do butelki bo jak go przystawie bezposrednio do piersi to boli jak ch....:baffled:
ewuniaf nawilzacz i zakraplanie powinno pomoc.zdrowka!
sempe sto lat
joas wiem jak to ciezko sobie odmowic przyjemnosci,Dominik byl jak twoj Artur,ja jadlam normalnie,ale bez masla,mleka i mlekopochodnych,kupilam sobie Alpro Soya i bylo ohydne ale sie przyzwyczailam,
mamo &&&&&&&&&&
no i uciekam bo maly wola,papa

DPP_0039_Small.jpga tu moja Haneczka jak śni o cycusiu :)
Joaś i Tobie składam najlepsze spóźnione życzenia urodzinkowe!!!! Uśmiechu i radości dzień po dniu!!!!!

jeszcze chcialam tylko dodac ze u mnie nieciekawie,maz od dzis wrocil do pracy ale jest chory,bierze antybiotyk,moja mama tez lezy caly dzien i nie ma na nic sily wiec pomocy nie mam z nich prawie zadnej a jeszcze boje sie ze mnie i malego zaraza:no:cholibka...

Witajcie moje kochane!!!

Wpadam dac znac ze moj M jeszcze tydzien w domu a potem ja z dziecmi jade na tydzien do rodzicow wiec jeszcze mnie chwile nie bedzie

Joas opis porodu jak zwykle cudny!!! Dzieki za info o Mamie pozdrow Ja ode mnie!
I STO LAT na zalegle urodzinki!

Pawimi szybkiego wyprostowania spraw w Polsce! I zdrowia dla Taty!!!!

Sempe zdrowia dla Twoich dziewczynek! I STO LAT z okazji kolejnej ;-) osiemnastki!

Bedismall, Ewunia jeszcze raz gratulacje ogromne i caluski dla Maluszkow!

Pozdrawiam i znikam!

Ooooo, cały dzień cisza.

U mnie wszyscy kaszlą- jakiś wirus siedzi w gardłach, Hania ma katar, trochę jej przeszkadza w spaniu :-(

Ewuniaf- świetną Hania ma minkę :-)

Czy wszystko w porządku u Was?

a u mnie jest tak :
"Niebezpieczna dla zycia" tak okresla Krajowe Biuro Meteorologiczne sniezyce zblizajaca sie Chicago. A lokalne wladze apeluja o pozostanie w domu, jesli to mozliwe. Juz wiadomo, ze zamkniete beda szkoly i wiekszosc urzedow. Takze setki samolotow beda uziemione co najmniej do czwartku. Wiele linii lotniczych oferuje pasazerom bezplatne zmiany rezerwacji biletow. Sniezyca ma potrwac dobe. Ma rozpoczac sie we wtorek okolo godz. 3 po poludniu i skonczyc w srode tez okolo godz 3 po poludniu. Wichura towarzyszaca burzy snieznej moze wzburzyc jezioro Michigan i wytworzyc fale do 18 stop wysokosci, ktore dosiegna trasy Lake Shore Drive. Synoptycy spodziewaja sie nawet do pol metra sniegu.Na ulice Chicago juz wyjechalo 274 plugow i solarek oraz dodatkowo 120 smieciarek wyposazonych w plugi sniezne.

Synoptycy: Przed nami historyczna śnieżyca | Informacje USA: portal wiadomości amerykańskich - Fakty Chicago, Fakty Nowy Jork, Wiadomości USA

Pozdrawiam i ide budowac sobie IGLO :-D a serio jade dzieci odebrac bo szkoly zamykaja przed sniegokalipsa ;-)

reklama
Wpadam zameldować się, ze żyję, choć mnie łamie, boli gardło i inne okropności się mnie uczepiły :-(

Pawimi no to trzymamy kciuki aby to jednak nie była śnieżyca stulecia

Pozdrawiam Was wszystkie od Mama05 - ściska Was wszystkie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry