• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej Babeczki,

ja dzis ledwo klawiature widze.. Amelka sie obudzila w nocy ok.23.30, plakala, chyba cos jej sie przysnilo, no i zbudzila sie Marcela. Tylko, ze na dobre, rozgadala sie, rozbawila i za nic nie chciala zasnac :/ Udalo mi sie ja ululac dopiero po 2-giej.. A wstala rzeska jak skowronek o ..4.30 :szok: Na szczescie zajal sie nia maz, ja troche odespalam, ale i tak czuje sie jakby po mnie czolg przejechal :-D

Weroniczko,

trzymam kciuki za raczke Malgosi !!

Mama05,

ja tez sobie zawsze powtarzam to haslo :-):-):tak:

izulka15,

:-D

Antylopka,

gratulacje dla calej ekipy :tak:

Sciskam cala reszte Mamusiek :tak:

A gdzie nasza Pawimi ???

reklama
Witajcie!

Martynia dzielnie w przedszkolu - jak stary przedszkolak ;), właśnie się ubieram i po nią jadę. Arti mi się na "deser" rozchorował. Będę wzywała lekarza, bo do 38,5 dochodzi temp.
Poza tym zasuwam
Izulka - 100 lat Haneczce, a Tobie przeogromne gratulacje
Witaj Ewusek ponownie
Własnie, mama05, dzisiaj było testowanko?
Weroniczka - trzymam kciuki za Małgosię, daj znać co i jak, proszę
Zuskus, my idziemy dalej w VW - solidnąniemiecką markę, tym razem - czyli za jakieś pół roku, nie wcześniej multivan.
Uciekam, czas zasuwa szybciutko.

Wróciliśmy.

Na szczęście skończyło się na zwichcięciu łokcia. Pan doktor chwycił rączkę w łokciu przekręcił i rączka " się naprawiła " i juz po kłopocie. Ale mówię Wam wystraszyłam się strasznie jak ta rączkę tak bezładnie trzymała. Ach... podobno to typowy uraz u dzieci zwany urazem piastunki.

Witam was moje wszystkie kochane mamusie!!! Wpadam na chwilkę ale nawet nie mam czasu nadrobić waszych postów :-(
Przede wszystkim chciałam bardzo bardzo bardzo mocno POGRATULOWAĆ i UŚCISKAĆ Bedismall i Ewuniaf!!!!!!! Kochane moje jeszcze wam nie gratulowałam dzieciaczków! Niech rosną zdrowo!
Joaś chora chyba, tak? To dużo zdrówka życzę!
Mamo kochana czy ty dziś testujesz?
U mnie beż zmian. Dzieci nadal 2. Pracy w pracy mnóstwo a w domu nie inaczej :-)
Ściskam was mocno i myślę że może z czasem będzie u mnie trochę lepiej bo w pracy zakończyłam akcję"PIT-y" :-D

EWUSEK- witaj no daaaaaawno Cie tu nie było,mam nadzieje,ze teraz bedziesz częściej wlatywać jak już akcja PITy zakończona :)))

JOAŚ,EWUSEK- ja test mam robić w czwartek jak jutro @ nie przyjdzie ....ale wiem ze przyjdzie bo czuje ie tak "normalnie" ze na bank przyjdzie...

WERONICZKA- no to sie strachu najadłas ,ale najważniejsze ze wszystko si..

JOAŚ- super ,ze Martynka tak świetnie sobie radzi :)))

WERONICZKA- a u Ciebie kiedy to zebranie odnośnie szkoły?????dziś???

witam sie i ja
u nas tydzien rozpoczal sie bardzo pracowicie :)
wtorek, a ja juz jestem zmeczona :)

antylopka : a kiedy i gdzie sie przeprowadzacie? pewnie zostaniecie w tym samym miescie ze wzgledu na odgleglosc od twojej pracy, co? :)
wogole odwazna jetses zeby sie przeprowadza z malym adaskiem :)

mama : jak samopoczucie?
weroniczka : dobrze z eudalo sie raczke naprawic ;) a wogole to uwielbiam imiona twoich dzieci :)

Hejka!
Weroniczka jak to dobrze ze Malgosi nic nie jest ufff
Ewusek witaj znowu
Joas my jakos renaulty lubimy :-)
Mamo??? &&& I byle do wiosny!!!
Mauren to Ci dzieci daly popalic!!! Zycze szybkiego zregenerowania sil

A ja dzis bylam na wyprzedazy i za 5-10 zl mozna bylo kupic wlasciwie wszystlko. Ani kupilam 3 bluzeczki po 5 zl i komplet dzinsowy (spodnie i kurtka) za 15 zl :szok: Krzys ma 5 nowych bluzeczek i spodnie wojskowe a Maciej olimpijke. Meza tez obkupilam. O ogromnej ilosci bielizny po 0,5 zl nie wspomne. Tylko sobie jakos nic nie kupilam :szok: pojde jutro bo podobal mi sie sliczny szlafrok i czerwona bluzeczka...tylko czy jeszcze beda???

Pozdrawiam i do wieczora

JOSEPHINE- achhh moje samopoczucie...szkoda gadać ..;/
ale nie bede biadolić..:)

ZUZKUS- nooo to kochana zaszalałaś 5-złotówkami :)))
ale..........

koniecznie kup coś dla siebie :))

MAUREN- współczuję nocki..podaję kroplówkę z kawy :)

mama trzymaj sie i więcej uśmiechu wiosna nadchodzi:)
byłam dzisiaj u ginki ale niestety nie zrobiła mi USG, za to w przyszły poniedziałek ide prywatnie to napewno będziemy oglądać:)
a my się rozglądamy za większym autem bo w tym obecnym będzie nam ciasno, podobają nam się Ford S-max, zobaczymy może się skusimy na niego:)
Mauren-odpoczywaj...
Weroniczko- rozumiem co przeszłaś, nie dawno moja córcia spadła z konika na biegunach na kaloryfer zeberkowy i rozcięła głowę z tyłu to było straszne i ta krew jeszcze, oczywiście bez szwów się nie obeszło..
także trzymam kciuki za ciebie, napewno jeszcze podenerwowanie nie opuszcza
całuski

ach jeszcze za dwa dni ten tłusty czwartek hmm jak nigdy nie mogę się doczekać:tak:
zastanawiam się czy kupić czy zrobić pączusie???
zobacze jak będzie z weną...

reklama
wiesz mamo moja starsza córa chodzi teraz do pierwszej klasy już ma nową podstawę programową i powiem ci, że przynajmniej w mojej szkole pierwszaki traktowane są tak samo jak reszta, tj. nie ma czegoś takiego jak osobne przerwy (mają jak cała reszta) siedzą zwyczajnie w ławkach i z tego co mówiła Wiktoria nie ma przerywania lekcji na posiedzenie na dywaniku n(choć o to musiałabym zapytać pani). Na plus jest to , że moja córka chodzi "od zakrystii" tzn. nie do głównej szkoły tylko obok jest wejście i korytarzyk tylko dla nich i zerówki, młodszą też tam chyba pośle ( mają na zmany) więc będzie miała spokojniejszy start.Ja swoją zapisałam, złożyłam też wniosek do poradni o przebadanie jej pod względem dojrzałości szkolej, jeśli wydadzą pozytywną opinie ja sie do niej przychyle

buźka dla wszystkich chorych i niewyspanych, my leczymy właśnie od piątku zapalenie płuc.............

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry