• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Azile - super, że malutka tak rośnie. Ja mam na taki bilans 3-miesięczniaka iść w pierwszy czwartek września, tyle, że mój Kuba miał 63cm i 6,5 kg jak skończył 2 miesiące. Ciekawe ile teraz waży i mierzy.
Alinka ważyła 4520g, a mierzyła 61cm jak miała 3 miesiące.

Jednak chłop to chłop - od małego kocha jeść i spać.

reklama
zagladam na chwilke,bo wczesniej nie moglam dotrzec na bb :zawstydzona/y:
Katrina oj tak ,co chlop to chlop ,zjesc musi..widze to po moich dzieciach,cora to szczypiorek,a syn..3lata mlodszy od siostry a wyglada,jakby byl starszy :szok:
azalie fajnie,ze malutka tak ladnie rosnie..;-)
mama duzo szczescia i milosci dla was z okazji waszej rocznicy :-)

hej
melduje ze zyje choc samopoczucie do banii:dry:

Mamus domek piekny, troszke jak moj...
pawimi snilas mi sie, wczoraj do pozna ogladalam program o tym jak powstawaly pierwsze supermarkety na swiecie i od razu owocny sen, ty w roli glownej, pani wlascicielka sieci hoteli na cala okolice przyjmowalas gosci na wystawnym obiedzie itd itp, niezle to bylo:rofl2:
majqa cudowna wiadomosc, kochana, ciesze sie:-)
lenka i ty sie doczekasz
joas milego w kinie, daj znac po,
zuzinka fajnie z tym fryzjerem i weselem, zazdrosze, bo ja tez mam i nie jade do pl:-(
pati a jednak, ciacho bylo, hehehe

no nic ja wczoraj i dzis spedzam czas u sasiadki, kregoslup jej szwankuje, probuje jakos pomoc z ugotowaniem obiadu chociaz, czy zabraniem dzieci na plac zabaw, dwa dyski jej wypadly szmat czasu temu, nerw jest uwieziony - kwalifikuje sie do operacji ale sie boi:baffled: byla w szpitalu i dostala silne leki przeciwbolowe i nawet nie bierze, lezy i sie nie rusza...
moj m maluje dalej ten przedpokoj, jest 23.15.....:dry:buziaczki

Dzień dobry!
Wpadam jak po ogień. Dzień pędzi za dniem, zasuwam do późna w nocy (no nie zawsze, ale dzisiejszy sen to jedynie 4,5 godz). Cieszę się wakacjami z dziećmi, tak naprawdę uczę się tego. Wkrótce szkoła a ja bym chciała jeszcze miesiąc pobyc z nimi :-)
Mamo - życze Wam jak najwięcej miłości, zrozumienia i poczucia, że idziecie razem dobrą drogą :-)
Majqa - mamy panią do pomocy :-)
Badismall - ten Twój przedpokój to w jakimś zamku chyba ;-) a może w pałacu :-D

Lenka - też miewałam zawroty głowy w ciąży i spać mi sie chciało
Majqa - mdłości? zasadniczo nie miewałam, ale z Artim mi się zdarzały - piłam coca-colę i jakoś przetrwałam
Katrina - pięknie CI mały rośnie
Azile - symetryczna stymulacja- czyli rehabilitacja i będzie ok, nie martw się
Kochane jak którąś pominęłam, przepraszam.
W kinie było b.fajnie, potem zakupy szkolne - wstępniak naprawdę: pantofle, polówki do mundurków. Duże zakupy przed nami. Popołudniu spotkanie ze znajomymi, dzieciaki się wyszalały - dwie rodziny a 9tka dzieci :-)
Uciekam, juz dzieci najmłodsze toczą boję - Tyśka rządzi, Artur się denerwuje. No i chyba głód już jest :-)

P.S. Mamo... waga Ci spada delikatnie nadal jak widzę :-) SUPER

jestem i ja z kawką;)

Azile dzięki :))

Madlen dziękuję :):*

Katrina ojjj rośnie chłop ,rosnie -ukochać:)

Bedii no jesteś żesz ...
pomagaj sąsiadce dobra kobieto ..no i życzę ,aby mąż już sie uporał z malowaniem..

Joaś dziękuję :)
a co do wagi ...to wiesz ...staraczki sobie robią suwaczki z owulacja a ja dla zmiany tematu;-) z wagą ...nic specjalnie nie robię ..ograniczyłam baardzo słodkie i nie jem jasnego pieczywa..reszta bez zmian a waga pooowoli spada ..

pozdrawiam serdecznie ...u nas mżawka ..:sorry2:

tez sie witam w deszczowy poranek..,wrrr
musze kupic dzieciom buty i spodnie do szkoly,ale ciagle przez ten deszcz nie moge dojsc do miasta ..i wkoncu przyjdzie mi isc w deszczu,bo szkola juz za tydzien w piatek ;-)
Joas podziwiam,ja to ztych wyrodnych matek i czekam az moje pojda do szkoly ;-)
bedi pomagaj dobra kobieto..i zycze lepszego samopoczucia ;-)
mama i ty sie doczekac ciazowego suwaczka :tak:
a chyba wam nie pisalam,dostalam od znajomej wczoraj,bo bylam na plotkach i kawusi..3kombinezoniki dla smyka..tak sie ciesze ..zawsze mniej do kupienia ;-)i jak patrze na te male ubranka..to az nie chce mi sie wierzyc,ze dzieci sa takie male :szok:..moje juz takie duze..zapomnialam..:zawstydzona/y:

reklama
dzień dobry!
witam się i zmykam - u mnie czas odwiedzin, wczoraj siostra z chłopakami wyjechali, wrócił emek, a dzisiaj spodziewam się koleżanki z chłopcem którym się opiekuje jako rodzina zastępcza, wiec na kompa czasu brak:-(
miłego weekendu życzę i dobrych humorów:-) buziaki dla Was :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry