• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam....poniedzialek 9 rano, moje dzieciaki jeszcze odsypiaja weekendowe imprezowanie. Wrocilismy wczoraj bardzo pozno w nocy podwoch dniach wloczegi, ja bylam tak skonczona ze nie mialam sil palcem ruszyc. Za duzo jedzenia, alkoholu, do tego strasznie goraco i duszno bylo. Kolejny weekend po ktorym jestem zmeczona jak kon:-D zamiast elegancko wypoczac i zrelaksowac sie to my bawimy sie w balety na ostro.

Dzis i jutro musze skompletowac reszte przyborow dzieciakom do szkoly, dla Vincenta przygotowac materac do spania ,spiwor i komplet ciuchow do przebrania (bo te maluchy to jeszcze maja drzemki po lunchu a do tego czasem sie tak wybrudza ze trzeba ich przebrac w ciagu dnia wiec zapas ubran w szkole musi byc) , w srode luzne spotkanie nauczycialmi i mozna to wszystko zostawic a w czwartek juz lekcje. Nawet nie wiem kiedy to lato zlecialo :eek: dopiero zwozilam ich klamory na zakonczenie roku a tu znowu trzeba od poczatku wszystko pakowac i wywozic do szkoly. Oli bedzie mial nowa nauczycielke bo przeszedl do starszej grupy wiekowej czyli klasa 4-6. Ciekawe jak mu sie bedzie pracowalo z ta pania, ale wiem od rodzicow i starszych dzieci ze kobietka jest niezla , taki prawdziwy nauczyciel montesorianski.

No dobrze, zycze milego tygodnia i pomysle nad jakims sniadaniem bo pewnie juz niedlugo beda sie budzic moi panowie.

reklama
witam się po pracy :)

Patik dzięki ..no mamy co wspominać :))) urlop był udany:))

Majqa dzięki za przepis :)a u dzidzia wszystko si:) tyle ,że wizyta faktycznie daaaleko:sorry:

Pawimi no zleciało lato....szykuj chłopakom co trzeba ..ja już wszystko mam..w piątek tylko książki Zuzi kupię i gra.

Bedii godzicie się powiadasz:cool2:

Lenka,Madlen witajcie i pogłaszczcie brzusie:)

ściskam i idę poleżeć po obiadku:)

robiłaś toxo i masz złe wyniki czy po prostu martwisz się o maleństwo, bo jeśli druga opcja, to spokojnie, będzie dobrze, jak ja wczoraj szalałam, a jak nie będziesz się mogła uspokoić to wybierz się na usg jeśli byś miałą taką możliwośc , na dniach powinno być widać serduszko:-D i uśmiechnij się , jeśli mama zadowolona to dzidziol też;-)

nie robiłam
martwię się trochę o dzidzię czy zdrowe itp.

witajcie

Wpadam podpisać listę i zaraz idę pakować torby. Niby bierzemy lapka ze sobą, ale nie wiem jak będzie z czasem, więc w razie czego - pojawię się za tydzień.
Buziaki i pozdrowienia dla wszystkich mam.

pozdrawia Was Zuz-inka - ma dzis niestety problem z zalogowaniem sie na forum. :tak:

Katrina - milego urlopu.
Moje dzieci wyspaly sie, zjadly solidne sniadanie, poczytaly ksiazke a teraz pojechaly z sasiadka do sklepu. Ja pichce obiad zeby im swiezutki zaserwowac jak tylko wroca. Nudzi im sie bo wszystkie osiedlowe dziciaki rozpoczely juz szkole w ubieglym tygodniu a oni biedni sami sie szwendaja :sorry2:

Witajcie
Zuzinka mnie dziś popchnęła widomością do wejsć na bb. Wieki tu nie byłam i chociaż strasznie tęsknię to niestety praca po 10 godzin, dom, działka nie ida w parze z wolnym czasem.
U nas po staremu. Milusia rośnie i szaleje, Maciek uspokoił się i dorasta stabilnie, Pol jedzie za granice do pracy(kasa) a ja niestety rozchorowałam się powaznie na serce i lecze się u kardiologa. Przyczyna -stres. Ech i jak go z moją praca uniknąć
Pozdrawiam wszystkie

Ufff udalo sie hip hip huraaaaaaaa :-)

Jestem:-) Mala spi, a starsi ogladaja spidermana bo wielcy fani. Pozwolilam ostatni tydzien wakacji niech maja. A ja ide cos zjesc i wracam

Witam przed pracą ..

Wisieńka cześć ...Paweł wyjeżdża!!!!!!! o matko!! musimy sie zdzwonić :sorry2:

Zuz Inka w ndz dużo babek miał problem z logowaniem się na bb ..najważniejsze,że już jesteś ..

Pawimi i co tam dobrego upichciłaś ?? odespałaś szwędającą nockę ??

miłego i słonecznego dnia ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry