Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Monisia ... nie miej prestensji do siebie, bo to jednak jest chyba kwestia budowyJa też wcześniej odciągałam młodemu i nie było źle, ale później już przestałam i efekt tego jest jaki jestMogę mieć pretensje tylko do siebie
![]()
. Pytałam dzisiaj koleżankę, która ma 3 synów, o ten napletek i powiedziała mi, że u najstarszego od samego początku był z tym problem i pediatra powiedział jej, że kwalifikuje się do wizyty u chirurga, a u 2-óch młodszych synków od początku udawało się ten napletek całkiem ściągnąć... więc ona u nich nic w tym kierunku nie robiła ....Poza tym dowiedziałam sie ze moja corka jest "nad wiek rozwinieta" ale to nie nowina, wiedziałam to bez jej opinii.
wiecie co, zaczynam sie zastanawiac czy ja aby napewno chce miec drugiego syna...

Monisia ... nie miej prestensji do siebie, bo to jednak jest chyba kwestia budowy. Pytałam dzisiaj koleżankę, która ma 3 synów, o ten napletek i powiedziała mi, że u najstarszego od samego początku był z tym problem i pediatra powiedział jej, że kwalifikuje się do wizyty u chirurga, a u 2-óch młodszych synków od początku udawało się ten napletek całkiem ściągnąć... więc ona u nich nic w tym kierunku nie robiła ....
Wiesz, może gdybym też nic nie robiła to nie byłoby z tym problemu, a tak może coś naruszyłam i teraz trochę przyrasta
Zresztą lekarze raz mówią tak a raz inaczej i można zgłupieć od tego 
:dull:
dlatego nie mam polskich znakow 

A buuuuuuu, już coś zepsułaqfaaa cos wcisnelam i jak przyciskam ALT to kursor przeskakuje mi w pasek adresowydlatego nie mam polskich znakow
![]()