Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Życzę im dużo zdrówka 
Monika u nas tez wirus,znow dopadl Natalke, wczoraj wymiotowala, nic nie chciala pic, dzis juz lepiej, cos tam pije, nie chce jesc ale,zeby pila. Co dziwne wczoraj byla zywa jak zawsze nie wygladala na chora, dzis juz troche slabsza no bo nic prawie nie jadla. Mnie tez pogoniloale to dziwne,ze ja zawsze z nia choruje wiec nie wiem czy to z nerwow czy tez wirus;-)Aha dostala polokaine na te wymioty,strasznie niedobre ale mocno rozcienczone wypila, ponoc wystarczy choc ze dwie lyzeczki herbatki z ta polokaina...
A tylko wy dwie jesteście chore? Izolujecie się jakoś od pozostałych domowników? Jak się czujecie?
Za to przeszło na mnie. Tylko nie wiem czy zaraził mnie Witek czy też teściowa 
(może ona to zrobiła specjalnie
). Nie dość, że dopadła mnie jelitówka (wersja biegunkowa), to jeszcze mam mega katar, mega kaszel i temperaturę
Jak byłam u lekarza to okazało się, że mam jakiś świst w oskrzelach. Ale mało tego - ja to mam mega pecha 

Poszłam do apteki i wydałam na leki 120 zł 

Wzięłam je we wtorek wieczorem i w środę rano, a w poludnie dostalam uczulenie
Swędzi jak cholera 

Więc leki odstawiłam i poszłam dziś znów do lekarza - mam pokrzywkę i to sporą. Niestety tylko nie wiadomo na co
, bo wszystkie leki były dla mnie nowością 

W związku z tym wszystko muszę przestać brać (pytanie tylko kto mi zwróci te 100 zł 

) i musiałam kupić leki na uczulenie za następne 35 zł 

Cholerka, czy ja nie mogę przestać uż chorować??????? 

Moze faktycznie Tesciowa jakies gusla odczynila.![]()
:-