reklama

U pediatry

• Starter tematu Starter tematu MariaOla
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
my jedziemy na antybiotykach, więc szczepiionki odsuniete:-(
w poniedziałek idziemy na USG sprawdzic co i jak ;czy nerki itd. w porzadku, czy nie ma żadnych zmian i może się czegoś nowego dowiemy:tak:
Aniay trzymam kciuki za malutką Oliwii:tak:

reklama
My idziemy dziś do kontroli i mam nadzieje ze wszystko jest juz w pozadku i mozemy chodzic na spacery!! bo oszaleje tak siedzac w domu!! pozatym na dworku tak slicznie chyba z 14 stopni i słoneczko swieci:-)

A dla czego musiał spać??? Nadia miała robione badanie słuchu w 2 dobie i wcale nie spała tylko w pokoju musiało być cicho.

W szpitalu była awaria sprzętu, więc musiałam jechać osobno na to badanie ... a czemu musiał spać :confused: niewiem ... kazali to przyjechałam ze śpiochem :-)

Gratuluję nowych gramów lub kilogramów ... Jeremi ma 2 kg na plusie czyli kilo na miesiąc

moja mala miala tez robiony ten test i musiala byc w glebokim snie :confused:nie wiem czemu,najwazniejsze ze slyszy i jest zdrowa i twoj Jeremi tez Mariaola:tak::-D

a my idziemy jutro do lekarza bo malej 3 dni temu pelno krostek wyskoczylo na buzi i glowce,mysle ze to tradzik niemowlecy,ale wole to sprawdzic,biedactwo jest cala w kropkach:wściekła/y::sick::-(

A my już po szczepionce......ale był wrzask...........:baffled: NO i byliśmy na kontroli bioderek i coś tam się panu doktorowi nie podoba.25 marca idziemy na usg i zobaczymy na razie sie pielu****emy szeroko i robimy ćwiczenia:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry