reklama

U pediatry

• Starter tematu Starter tematu MariaOla
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
karola: a co to jest za choroba? bo pierwsze słysze taką nazwe. I ZDRóWKA DLA SYNUSIA!!! ASIO CHORóBSKO! A SIO!
a057.gif

reklama
BRONCHITIS to chyba coś jak zapalenie oskrzeli :confused:

Karola dużo zdrówka dla Ayranka :tak: Bidulek malutki ucałuj go ode mnie mocno i niech to choróbsko ucieka jak najdalej
:wściekła/y:

DZIEKI ZA WSPARCIE DZIEWCZYNY:-) JUZ JEST OWIELE LEPIEJ :tak: CHOROBSKO UCIEKLO GDZIES SOBIE I NIECHAJ NIE WRACA BO ZNOWU JE POGONIE:-D MALY NIE MA KATARKU I ODDYCHA DOBRZE 11 IDZIEMY NA KONTROL;-) NO I WKONCU JUTRO SPACEREK:-)

Bylam dzis z niunia na kontroli w szpitalu u pediatry no i sie dosluchali jakis szmerow w sercu :-( mowia ze wiekszosc dzieci z tego wyrasta ale na wszelki wypadek skierja Oliwie na usg serca ...:-( hmmmm troche sie martwimy z mezusiem... dobrze jednak ze tego nie zbagatelizowali

Bylam dzis z niunia na kontroli w szpitalu u pediatry no i sie dosluchali jakis szmerow w sercu :-( mowia ze wiekszosc dzieci z tego wyrasta ale na wszelki wypadek skierja Oliwie na usg serca ...:-( hmmmm troche sie martwimy z mezusiem... dobrze jednak ze tego nie zbagatelizowali
Nie martw się na zapas, na pewno wszystko będzie w porządku. Trzymaj się i dużo zdrówka dla Oliwci.

aniay, nic sie nie martw, pediatrzy często się "dosłu****ą" a po echo serca okazuje się, że o tylko ich omamy słuchowe. Ja też robiłam małej echo serca ze 2 miesiące temu, bo pediatrze sie wydawało, ze był jakis szmer, ale po badaniu okazało sie ze serce ma jak dzwon :-)
ucho do góry

reklama
aniay ja mialam szmery w sercu i zwezona aorte-wykryli mi to jak mialam 3 latka i wyroslam z tego,wszystko bedzie dobrze glowa do gory:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry