karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
NIE STRASZCIE
ARYAN TEZ MA WILGOTNE NUSZKI I SIE POCI PRZY JEDZENIU
ARYAN TEZ MA WILGOTNE NUSZKI I SIE POCI PRZY JEDZENIUFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ARYAN TEZ MA WILGOTNE NUSZKI I SIE POCI PRZY JEDZENIUPopieram, widać że to dość powszechny problem i nie ma co panikować. A przy najbliższej wizycie nie zaszkodzi spytać pediatry. Antoś też się poci a doktorka kazała nam ostatnio odstawić wit. D3 bo Antosiowi za szybko się ciemiączko zrasta.dziewczynki, jak widac kilka z nas mówi to samo: ze naszym dzieciaczkom poci się główka i stópki. czyli to pewnie normalne. bo jakos trudno mi uwierzyc zeby raptem większosc styczniowych dzieci miała problem z wchłanianiem wit D3

Miałam niezły mętlik w głowie. Ubierałam mu bodziaka lub koszulkę z krótkim rękawkiem i krótkie spodenki jak wychodziliśmy na spacerek (jak zasnął to przykrywalam go pieluchą by mu nóżki się nie opaliły), a w domu był w samym bodziaku. Niestety i tak się pocił. Najgorsze jest to, że jak się wyciągnie takiego zgrzanego dzieciaczka z wózka i przewieje go lekki ciepły wiaterek, to może nam się pociecha przeziębić :-( I tak miało miejsce z Witusiem. Przeziębił się nam, ale już wraca zdrówko do normy. Pytałam się lekarki czy możemy spać w jednym pokoju z dzieckiem przy otwartym oknie, a ona powiedziała, że tak pod warunkiem, że w innych pomieszczeniach okna są zamknięte, by nie było przeciągów.