Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jagoda moja Laura zasypia tylko na boku,potem przewraca sie na plecki,:-) prubowalam ja nauczyc zasypiac na pleckach,udaje sie tylko jak jest bardzo zmeczona a ii tak kreci glowka na boki zanim zasnie,Mam mały problemik,moj Kubuś ostatnio nauczył się sam zasypiać z przytulankatylko jest małe ale zasypian na boku i tylko w ten sposób jest w stanie zasnąć oczywiście w nocy śpi na plecach tylko martwię się czy nie stanie się krzywda np coś w kręgosłup
Jeśli ktoś ma podobną sytuację to niech mi powie

-nie boj sie napewno nic sie dzidzi nie staniew sumie wlasnie nie wiem teraz chyba na wszytsko bardziej zwracam uwage ;-( moze wczesniej ich poprostu nie zauwazylam, ale maly jest pogodny, zabawowy, dzisiaj na spacerze pzrespal 3 godziny wiec mysle ze nic mu nie jest :-)Karlam podzielam zdanie Eli,powinnas isc z malym do lekarza jesli sie niepokoisz
a czy te drgawki maly ma od czasu upadku??

.
:-(
Czyli jednym slowem zbagatelizowala problem?? 
Cholerka. Na szczepienie ide 26.06, ale jak tak napisalyscie, to chyba zajde tam wczesniej i pojde do innej lekarki.