Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Które ze słów tej wypowiedzi tak Cie uraziło?.Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie.Jeżeli ta wypowiedz kogokolwiek uraziła,to przepraszam,nie taka była moja intencja.Dziewczyna zapytała,co ma robić,każdy sie wypowiedział i koniec.Bez sensu te teksty o niedopilnowaniu,braku odpowiedzialności...A cytowanie wypowiedzi nie uważam za nagonkę.ok zgadzam sie ze kazdy ma indywidualne podejscie do WSZYSTKIEGO
niezrozumialy jest dla mnie fakt nagonki na mnie i kolezanke ktora stanela w mojej obronie za co dziekuje
ale po co te złośliwości ja nie mialam zamiaru nikogo urazic a w odwrotna strone poszlo Ci gładko
ja wole jak to nazwano panikowac bo jesli mam cos przeoczyc i zaszkodzic dziecku to tak owszem lubie i wole panikowac bo dobro dziecka i jego zdrowie z jednorazowym kredytem jest na pierwszym miejscu![]()
i będe robic jak mi sumienie i intuicja nakazuje.
Po co ta agresja????

dziewczyny bez nerwów
byłam dziś u lekarza , bo mały od 5 dni ma brzydką kupę i boli go brzuszek- po jego upadku uznałam to za objaw wirusa jelitowego , bo sama się zle czułam ( a dziś babcia startuje do wc) także panuje u nas wirus. -lekarka dała mu niforuksazyd i laktoral i dieta ryżowa a objadki bez "oczek" najlepsze z słioka.
i powiedziałam jej ,że mały wypadł z łóżeczka w poniedziałek i jak na razie nie zauwarzyłam niepokojących objawów, a ona powiedziała że teoretycznie objawy np. wstrząsu móżgu mogą nastąpić nawet później. trochę się przeraziłam .
dała mi skierowanie na prześwietlenie czaszki czy coś jest nie tak-jadę jutro na 8.00 ZOBACZYMY :-(
trzymajcie za nas w kciuki