Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Które ze słów tej wypowiedzi tak Cie uraziło?.Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie.Jeżeli ta wypowiedz kogokolwiek uraziła,to przepraszam,nie taka była moja intencja.Dziewczyna zapytała,co ma robić,każdy sie wypowiedział i koniec.Bez sensu te teksty o niedopilnowaniu,braku odpowiedzialności...A cytowanie wypowiedzi nie uważam za nagonkę.ok zgadzam sie ze kazdy ma indywidualne podejscie do WSZYSTKIEGO
niezrozumialy jest dla mnie fakt nagonki na mnie i kolezanke ktora stanela w mojej obronie za co dziekuje
ale po co te złośliwości ja nie mialam zamiaru nikogo urazic a w odwrotna strone poszlo Ci gładko
ja wole jak to nazwano panikowac bo jesli mam cos przeoczyc i zaszkodzic dziecku to tak owszem lubie i wole panikowac bo dobro dziecka i jego zdrowie z jednorazowym kredytem jest na pierwszym miejscu![]()
i będe robic jak mi sumienie i intuicja nakazuje.
Po co ta agresja????

dziewczyny bez nerwów
byłam dziś u lekarza , bo mały od 5 dni ma brzydką kupę i boli go brzuszek- po jego upadku uznałam to za objaw wirusa jelitowego , bo sama się zle czułam ( a dziś babcia startuje do wc) także panuje u nas wirus. -lekarka dała mu niforuksazyd i laktoral i dieta ryżowa a objadki bez "oczek" najlepsze z słioka.
i powiedziałam jej ,że mały wypadł z łóżeczka w poniedziałek i jak na razie nie zauwarzyłam niepokojących objawów, a ona powiedziała że teoretycznie objawy np. wstrząsu móżgu mogą nastąpić nawet później. trochę się przeraziłam .
dała mi skierowanie na prześwietlenie czaszki czy coś jest nie tak-jadę jutro na 8.00 ZOBACZYMY :-(
trzymajcie za nas w kciuki