reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Urodzinki naszych pociech

Kondzio tez uwielbia lapac banki,az piszczy z radosci:-D.Konrad gra namietnie na flecie,ale ze swieczka jeszcze nie probowalam:sorry2:
Z fletem też próbowałam, nic z tego :no:

Spróbuję z piórkiem wg przepisu Agi, zobaczymy czy coś z tego wyjdzie :sorry2:
Ale jak się nie nauczy, to nie problem, najwyżej rodzice pomogą ;-) Choć cała moja starsza trójka nauczyła się dmuchać przed roczkiem, to wiadomo, że dziecko i tak dość słabo dmucha i i tak mu trzeba dopomóc :-)

reklama
a bo mi się czasami wydaje, że jestem jakaś inna, jak po raz któryś z kolei muszę tłumaczyć, np. teściowej że coś zrobiłam tak a nie inaczej :-D:-D:-D
no i w ogóle mam troszkę inne podejście do niektorych spraw :cool2::ninja2:
ale wytrzymuje sama z sobą więc nie jest źle ;-):-p:-)
my z Toba tez
wiec oki:-p:-p:-p:-D:-D

a mnie juz dopadla nostalgia prawie roczkowa...
tym bardziej ze jutro albo na dniach oddajemy komputer do serwisu bo ciagle cos sie psuje a gwarancja konczy...i pewnie znow potrwa to ze 3 tygodnie....3 wazne tygodnie bo zaczna sie lutowkowe Roczki i tak bardzo bym chciala byc wtedy z Wami a nie bede...moze jak ktos to z zewnatrz czyta to mysli ze przesadzam ale ja siedze i placze....BEde o Was i LUTOWKOWYCH ROCZNIAKACH myslala....i do napisania!!!! :-:)-:)-:)sorry2::sorry2:

Oj Susu, przykro mi bardzo:-(
Ale wiemy ze bedziesz o nas wszystkich myslala....my tez bedziemy caly czas myslami z Lailusia:-):tak:

Heh jeszcze tylko 5 dni i pierwsze roczki bedziemy obchodzily:-D:-D:-D:-D
Ale fajnie/................

reklama
Do góry