• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Urodzinki naszych pociech

Agusia, ale tak poważnie płakał :confused: Ile miał lat :confused:
tak mocno płakał
i wiem ,ze reakcje dzieci sa rózne
Konrad miał wtedy 3 latka
a znajomych syn wył miał 2 lata i torta musieli schowac
(pewnie jak z tym nocnikiem ktory gra - kazde inaczej reaguje)
fajna rzecz taki tort ale ja mysle ,ze lepij np rodzica na rocznice lub mamie na 50 bardziej;-)

reklama
Kurcze fajny ten pomysl z tortem, mi sie podoba.....
A co do imprezy to jescze nie wiem gdzie i jak...
Mialo byc u tesciow <tak jak chrzciny>:dry:ale mi sie to nie usmiecha a wiecie dlaczego:-p
A na knajpe nie wiem czy bedzie kasa:-(tak czy inaczej gdzies cos zrobimy:-D:happy:

Ja też jeszcze nie wiem, czy impreza będzie w domu czy w lokalu. W domu będzie trochę ciasno. Fajnym rozwiązaniem byłby ten sam hotel, w którym robiliśmy chrzciny, ale nie wiem jak z kasą, w styczniu zazwyczaj jest cienko...
Taką imprezkę robi się bez obiadu, prawda :confused: Ciasto, kawa i potem kolacja :confused:

My też zrobimy w domu, bo miejsca mamy aż nadto:-D Gorzej z gośćmi, dziadkowie mieszkają prawie 600 km od nas, nasze rodzeństwo też:crazy:. Dobrze, że chociaż chrzestni na miejscu:tak:

My też już roczek obmyślamy :-D Chrzciny mieliśmy w domu....dużo roboty...więc 1 urodziny planujemy zrobić w lokalu :tak:
najpierw Msza Św w intencji Amelki
potem obiad
słodkie
kolacja
:-)
u nas robią już od dłuższego czasu te torty ze zdjęciami i chyba się na taki zdecydujemy- u nas żaden Maluch źle nie zareagował więc mam nadzieję że Córcia również nie będzie płakać :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry