reklama

Urodzinki naszych pociech

reklama
moze to i tak wyglada wiec ogranicze pisanie ok???? ale to jest jedyne dziecko w rodzinie i pewnie długo innego nie będzie bo inni maja kłopoty by mieć dzidzię wiec wszystko idzie dla Szymka- może to źle ale tak jest.
a co do helu może ktoś powie szaleni ale zwyczajnie zamawiamy go na firmę a Szymek fartem z niego skorzysta petarda to chyba nie jakieś mege wyskok każdy je miał na sylwestra ( przecież nie będziemy robić pokazu tylko jeden strzał i po wszystkim) a dmuchane zabawki nie są mega drogie i starczą na inne imprezy jedna po 25 zł na allegro.
więc nie widzę przechwalania wystarczy pomysł allegro i gotowe. a zdjęcia zamieszczę napewno bo to będzie wielki dzień w naszej rodzinie.

i wcale nie jestem zła bo cenię szczerych ludzi i to BARDZO tylko nie pomyślałam że mogę kodoś tym denerwować.
PRZEPRASZAM
dużo rzeczy robie też sama z kolorowych papierów wystarczy pomysł i gotowe
linki do dekoracji:
BALONY CYFERKI - wielkie! (prawie 1m!) (299886872) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy opcja z helem 75,00zł
Scooby Doo, Skubi - wielki, zabawki nadmuchiwane (304077583) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ŻYRAFA GIGANT - zabawki nadmuchiwane (302721521) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
BALONY 35cm Kubuś Puchatek Osiołek itd.,urodziny (301721544) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
LAMPIONY do dekoracji pokoju, nad:stół, łóżko (304164467) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
a i tak najważniejszy jest uśmiech takich promyczków prawda??!!

jeszcze raz przepraszam kolejny raz wypowiem się jak zamieszczę zdjęcia więc prawie za miesiąc ok?!:tak:

ja wcale nie powiedziałam ani nie napisałm ,ze kupijesz za duzo Szymkowi
tylko forma wypowiadzi mi nie pasowała:baffled:
ale Karole ja nie widze twoich postów na innych watkach za wiele :sorry2:
wiec mam prawo przypuszczac ,ze oprócz ..zakupów, prezentów i teraz akcji roczek nie masz nic do powiedzenie NAM jak to woli MI
jak mozesz umiesc czasem zdjecie rzeczy ktora tak opisujesz bedzie nam / mi łątwiej uwierzyc . wyobrazic o czy piszesz :tak:
i tu wcale nie pije do tego co napisałas o roczku Szymka
to nie moja sprawa na ile i gdzie wyprawiasz go
to najwazniejszy dzien w zyciu po za chyba narodzinami i osiemnastką dziecka
widomo rodzice zaangazowani i szczesliwi

pewnie dlatego że jak juz tak siedze z Szymkiem w domu to jak wyjde to rozrywka to zakupy i może dlatego tyle tam piszę. ale z tego co mi wiadomo to umieszczam i linki i zdjęcia no ale chyba zaczerwienionej pupy Szymka nie muszę umieszczać wystraczy że poporisiłam o rady jak mu pomóc?:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry