1kkarolaa1
Fanka BB :)
i ja już wreszcie czuję moje malenstwo :-):-):-):-) Pierwszy raz w sobotę. wspaniale uczucie. w srode usg
i może wreszcie dowiem sie płci bo tyle marcowczek juz wie ja tz chce
))))))))...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój Maluch kopie już na dobre - parę razy dziennie. Czasami czuję jakby mnie ktoś traktował prądem elektrycznym. Ruchy czuję raz na dole brzucha innym razem koło pępka. Uwielbiam jeNiedawno przykopał tatusiowi w ucho
Niesamowite jest to, ile takie kopniaczki wnoszą radości w nasze życie
![]()
dobrze ze nie tylko ja bo juz zaczynalam watpic ze to ruchy.:-)Kurcze ja nic nie czuje.. Tzn mam takie bulgotania, i czasem lekkie kłucia ale nie wiem czy to maluszek czy jakies problemy gastryczneZazdroszcze mamusiom które znają juz płeć, za tydzien mam usg i mam nadzieje ze maluszek da nam podejrzec kim jest:-)

poza brzuszek wystawało :-)Super!! Czekam na fotkę z niecierpliwością!! Musze zacząć obserwowaćTe kłucia kochana to właśnie kopniaczki też miałam problem z odróżnieniem tego a jednak ;-)
Wczoraj rano (jak się uda wkleję zdjęcie) jak w łóżku leżałam było ładnie widać pod skórą brzuszka odciśnięta chyba główka albo plecki maluszka !poza brzuszek wystawało :-)
Wczoraj rano (jak się uda wkleję zdjęcie) jak w łóżku leżałam było ładnie widać pod skórą brzuszka odciśnięta chyba główka albo plecki maluszka !poza brzuszek wystawało :-)
:-) U mnie nic jeszcze poza brzuszek nie wyskakuje
Za to w środku rozrabia jak nie wiem:-)