1kkarolaa1
Fanka BB :)
i ja już wreszcie czuję moje malenstwo :-):-):-):-) Pierwszy raz w sobotę. wspaniale uczucie. w srode usg
i może wreszcie dowiem sie płci bo tyle marcowczek juz wie ja tz chce
))))))))...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój Maluch kopie już na dobre - parę razy dziennie. Czasami czuję jakby mnie ktoś traktował prądem elektrycznym. Ruchy czuję raz na dole brzucha innym razem koło pępka. Uwielbiam jeNiedawno przykopał tatusiowi w ucho
Niesamowite jest to, ile takie kopniaczki wnoszą radości w nasze życie
![]()
dobrze ze nie tylko ja bo juz zaczynalam watpic ze to ruchy.:-)Kurcze ja nic nie czuje.. Tzn mam takie bulgotania, i czasem lekkie kłucia ale nie wiem czy to maluszek czy jakies problemy gastryczneZazdroszcze mamusiom które znają juz płeć, za tydzien mam usg i mam nadzieje ze maluszek da nam podejrzec kim jest:-)

poza brzuszek wystawało :-)Super!! Czekam na fotkę z niecierpliwością!! Musze zacząć obserwowaćTe kłucia kochana to właśnie kopniaczki też miałam problem z odróżnieniem tego a jednak ;-)
Wczoraj rano (jak się uda wkleję zdjęcie) jak w łóżku leżałam było ładnie widać pod skórą brzuszka odciśnięta chyba główka albo plecki maluszka !poza brzuszek wystawało :-)
Wczoraj rano (jak się uda wkleję zdjęcie) jak w łóżku leżałam było ładnie widać pod skórą brzuszka odciśnięta chyba główka albo plecki maluszka !poza brzuszek wystawało :-)
:-) U mnie nic jeszcze poza brzuszek nie wyskakuje
Za to w środku rozrabia jak nie wiem:-)