reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Ja mam tak poblokowane wszystkie treści ciążowe dziecięce starające się, mam listę tagów które blokuje i już tyle tiktokow kliknęłam że mnie nie interesują że już wyświetlają mi się tylko psy koty jelenie itp 🤣
A to u mnie głównie motocykle, tarot, DIY.

reklama
Jak juz wynajdzie- daj namiar 😂

Zastanawiaja mnie te jelenie 😂😂
Hahahaha bo kiedyś czytałam o jeleniach, bo tu je czasem spotykam, one są niebezpieczne na drodze jadąc autem ale na żywo też i jakoś się przykleiły do mnie

Byłam zachwycona że nie 'naciaga na hajs', bo w invikcie czuć było, że to wszystko dla kasy. Zapytałam czy mam robić drożność jajowodów bo zawsze o to cisnęli a on mówi, że w moim przypadku na pewno są uszkodzone po pęknięciu jajowodu przy ciąży pozamacicznej i przy tylu prawdopodobnie ciąż pozamaciczmych (wg bety powinno być widać coś a nigdy nie było nic a nic widać) że nie warto robić tego badania bo przede wszystkim szkoda zdrowia no i pieniędzy i powiedział, że na razie dać sobie czas jeszcze tak do końca roku i naturalnie się starać a najwyżej później wziąć już pod uwagę in vitro z badaniami preimplantacyjnymi (mam nieprawidłowy kariotyp).
To super mam podobne odczucia. Ja najgorsze zdanie miałam o invimedzie, tam jeszcze tak ciemno, szaro, dziwna recepcja. W gamecie też mam wrażenie że nie naciągają, to ja wyskakuje z badaniami a mnie raczej lekarze stopują bo bym chciała zbadać wszystko co się da. I podoba mi się że jest na dole diagnostyka i ostatnio chyba o 17:15 mi nawet krew pobierali 🥰

Hahahaha bo kiedyś czytałam o jeleniach, bo tu je czasem spotykam, one są niebezpieczne na drodze jadąc autem ale na żywo też i jakoś się przykleiły do mnie

To super mam podobne odczucia. Ja najgorsze zdanie miałam o invimedzie, tam jeszcze tak ciemno, szaro, dziwna recepcja. W gamecie też mam wrażenie że nie naciągają, to ja wyskakuje z badaniami a mnie raczej lekarze stopują bo bym chciała zbadać wszystko co się da. I podoba mi się że jest na dole diagnostyka i ostatnio chyba o 17:15 mi nawet krew pobierali 🥰
Ja do Gdyni mam 90km to nie znam tamtejszych klinik. 😅

To do invimedu napewno nie idź haha 😝
A ja jadę do Invimedu tylko że do Wrocka :)

No ale mi się udało na lekach. Nie wiem jak jest przy grubszych sprawach. Mój lekarz u mnie w mieście nie lubi też invimedu bo mówi że oni bardzo na kasę nastawieni i za dużo tych badań ale ja nie chcę zaczynać od nowa. Chce jechać do tego mojego magika któremu się udało.

A ja sie zaczynam martwic.. 13dc- temp 36.07 to tworetycznie zgodnie z objawami owulacja. 14dc- 36.03 ale spoko mogla nie skoczyc jeszcze, ale dzis 36.10… wyglada mi to albo na brak owu albo totalnie jak klapa bo nie ma skoku :(

A ja sie zaczynam martwic.. 13dc- temp 36.07 to tworetycznie zgodnie z objawami owulacja. 14dc- 36.03 ale spoko mogla nie skoczyc jeszcze, ale dzis 36.10… wyglada mi to albo na brak owu albo totalnie jak klapa bo nie ma skoku :(
A może sprzęt pomiarowy coś oszukał 🤔

reklama
Do góry