Martusia93
Początkująca w BB
Ale super ja trzymam do jutra i tak negatyw bedzie więc yh
dobrej nocy i trzymam kciuki za rosnące bety 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na razie mam pobolewanie podbrzusza, obrzmiale piersi, kropelka siary po ściśnieciu sutka, mleczny sluz, szyjka tak wysoko ze dosiegnac nie mogeJakies objawy mialas?![]()
Pytasz dzika czyTo jest psychoza u mnie z tym testowaniem. Ja nie umiem wytrzymać do wieczora i znów zrobiłam test - choooooreeee, bo rano i tak idę na betę o ile będzie chociaż trochę mocniejsza kreska jutro.
Czy ktoś też tak głupiał z tymi testami?
O ale pikkk. (Nie)spokojnej nocy w takim razie@RóżowaAura przykro mi bardzotrzymam mocno kciuki, będziemy myśleć o Tobie ciepło
U mnie dzisiaj ładny piczek a mąż w pracy do późna, a ja jutro dniówka cały dzieńchyba musimy się dorwać dzisiaj w nocy
![]()
Siknę jutro, chce miec pewność, że moge napić się wina bez wyrzutów sumieniaDlatego wywalcie z glowy to „czuje sie okresowo” takich „okresow” to nam trzebano to @Kejti9247 moze tez dzien wczesniej?
![]()
Ja tak też wariowałamTo jest psychoza u mnie z tym testowaniem. Ja nie umiem wytrzymać do wieczora i znów zrobiłam test - choooooreeee, bo rano i tak idę na betę o ile będzie chociaż trochę mocniejsza kreska jutro.
Czy ktoś też tak głupiał z tymi testami?
Tak,tak - widzenia mile widziane@RóżowaAura przykro mi bardzotrzymam mocno kciuki, będziemy myśleć o Tobie ciepło
U mnie dzisiaj ładny piczek a mąż w pracy do późna, a ja jutro dniówka cały dzieńchyba musimy się dorwać dzisiaj w nocy
![]()