reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Super! 🤩 ja jutro pojde na bete, w czartek i sobote. doktorek mi kazal isc w sobote i w pon za tydzien, ale nie dam rady... w pon pracuje 6-15 , nie chce na razie nic mowic w pracy wiec co ja im powiem, tym bardziej przed samymi swietami w sklepie goracy okres 😵‍💫
To czekam z niecierpliwością na Twoją jutrzejszą 😁 też w czwartek pójdę chyba na kolejną - ale taaaakie drogie to pieronstwo!

reklama
Ja pracuje w księgowości ale w moim dziale jazda się zacznie w styczniu.

Po 16 biorę zastrzyk i wiecie co. Mam 16 dc. Owu będzie w 17. To strasznie późno..dwa pęcherzyki na jajniku który raczej nigdy nie działa. Ale wbrew mojemu charakterowi mam nadzieję. Nie wiem..... Nie wiem czemu. Może to że są dwa. I licze że jeden chociaż będzie miał ok komórkę. Może to że biorę zastrzyk w grudniowy poniedziałek tak jak z córką. Może liczę na świąteczny cud. Może to że faktycznie lekarz mówi że Endo super,.mąż bierze witaminy, ja mam dwa pęcherzyki..
Jezu wyjątkowo narobiłam sobie nadzieji. Ale muszę zacząć myśleć że raczej się nie uda i że jak się nie uda to widocznie tak miało być, komórki były słabe i lepiej będzie jak pojadę po zastrzyki.do kliniki.

Dzięki za przypomnienie 😂
Ja wyłączyłam te przypomnienia bo mnie wqrwiały 😅😅

Zegarków nie daje się na prezent partnerowi bo przynosi to pecha w związku ale! Żeby ominąć pecha partner może dać za ten zegarek grosika albo złotówkę, obojętnie jaką monetę ale jak "wykupi" zegarek to nie będzie już prezent i nie będzie pecha. 😆 Byłemu mężowi podarowałam zegarek na 30stke, obecnemu partnerowi pod choinkę kupiłam ale właśnie zrobimy wymianę za monetę. 😆 Nie będę zapeszać haha
Nie słyszałam o tym, a już dałam chłopowi dwa zegarki 🫢😅 będę się miała na baczności

@marietta2112 ale czad 😍 trzymam kciuki! 🤞

@Bandytka_hej no piękna beta 🥹 a testy do kosza można wyrzucić, szkoda stresów 😣

@Jane Doe przykro mi i mocno przytulam.. trzymaj się ciepło 😘 mam nadzieję, że terapia pomoże i w końcu spełnisz swoje marzenie ❤️

@Hermeneg praca marzenie w spokoju i ciszy 🤭

@KiedyPytam trzymam kciuki ❤️ myśl pozytywnie, tylko to nam pozostaje 🥺

Ok, pora pomału się zaopatrzyć w testy ciążowe na testowanko. Jakiej firmy u Was jest nr 1?

Ja pracuje w księgowości ale w moim dziale jazda się zacznie w styczniu.

Po 16 biorę zastrzyk i wiecie co. Mam 16 dc. Owu będzie w 17. To strasznie późno..dwa pęcherzyki na jajniku który raczej nigdy nie działa. Ale wbrew mojemu charakterowi mam nadzieję. Nie wiem..... Nie wiem czemu. Może to że są dwa. I licze że jeden chociaż będzie miał ok komórkę. Może to że biorę zastrzyk w grudniowy poniedziałek tak jak z córką. Może liczę na świąteczny cud. Może to że faktycznie lekarz mówi że Endo super,.mąż bierze witaminy, ja mam dwa pęcherzyki..
Jezu wyjątkowo narobiłam sobie nadzieji. Ale muszę zacząć myśleć że raczej się nie uda i że jak się nie uda to widocznie tak miało być, komórki były słabe i lepiej będzie jak pojadę po zastrzyki.do kliniki.
No i myśl pozytywnie, to czas nadziei i cudów. Nie zabierają sobie tego. A może właśnie Twój cud czeka za rogiem?

Zegarków nie daje się na prezent partnerowi bo przynosi to pecha w związku ale! Żeby ominąć pecha partner może dać za ten zegarek grosika albo złotówkę, obojętnie jaką monetę ale jak "wykupi" zegarek to nie będzie już prezent i nie będzie pecha. 😆 Byłemu mężowi podarowałam zegarek na 30stke, obecnemu partnerowi pod choinkę kupiłam ale właśnie zrobimy wymianę za monetę. 😆 Nie będę zapeszać haha
Nie no ja swojemu kupiłam.. W sumie za jego pieniądze 🤣 także pecha nie będzie 🤣

Cześć dziewczyny.

Miło tu wejść i zobaczyć kolejną betę wskazującą na ciąże 🥹
Gratuluję i trzymam kciuki!

Ja w tym cyklu zrobiłam wszystko co mogłam i zaczynam czas oczekiwania. Podobnie jak Wy mam bardzo dużo pracy w tym tygodniu i mam nadzieję, że ten tydzień jak najszybciej zleci, bo ostatnio nie żyje z dnia na dzień tylko wszystko kręci się dookoła starań, testów owulacyjnych i słuchania organizmu.

reklama
Do góry