unikke1
Fanka BB :)
@Eveline.eve odświeżam co chwilę czy dałaś znaka 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki aby tak byłoJa aktualnie bo mnie tak nudności strzeliły. Wiec biore to za dobry objawZobacz załącznik 1711449
Jestem miękka faja, właśnie sie pobrałam na bete i proga... a tak sie zabierałam ze do jutra wytrzymam. O głupia nadzieji![]()
Ja aktualnie bo mnie tak nudności strzeliły. Wiec biore to za dobry objaw![]()
Hejo, przygarniecie mnie znów na ławeczkę?![]()
Nie jest źle? Jest super! Ja przy moich 27 latach mam wynik 0,9późne dzień dobry, ale ja dopiero odpaliłam po nocceMam wyniki AMH - nie jest źle
mam 29 lat
Czy przez dobra chwile próbowałam zamknąć zdjęcie nie tym krzyżykiem? Być może...późne dzień dobry, ale ja dopiero odpaliłam po nocceMam wyniki AMH - nie jest źle
mam 29 lat
Dobry wynik masz AMHpóźne dzień dobry, ale ja dopiero odpaliłam po nocceMam wyniki AMH - nie jest źle
mam 29 lat