reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Dzień dobry ❤

@poziomkowa00 dziękuję za kawkę 🥹

@Patii26 chyba tak średnio odpoczywasz od tych testów i myślenia 😁 ale spoko, jak wierzyłam jeszcze, że się nam uda naturalnie to miałam to samo 😅

@niecierpliwamatka no nareszcie! Ależ ten okres kazał na siebie czekać 🤪
Kochana, no właśnie odpoczywam 😁 testy owu robiłam totalnie bez spiny, tylko z ciekawości dla notatek kiedy ten pik był i owulacja 😁 test robiłam tylko raz dziennie 😁 serio dużo spokoju mi to daje, że nie było planowania kiedy się seksić, organizować ten czas i myśleć ciągle o tym czy uda nam się co dwa dni itp its. Teraz jedynie musieliśmy pilnować by właśnie w pik i owulację się nie seksić 😂

Ja się skusiłam i użyłam ich w tym miesiącu bo kiedyś kupiłam.uzywałam W 12,14,16dc bo planowo owulacja miała być w 15dc.jedyne co zauważyłam to pierwszy raz w życiu miałam plamienie brązowe w 13-14dc gdzie nigdy mi się to nie zdażyło.no a potem to na przemian miałam śluz płodny i niepłodny i w sumie do tej pory nie wiem czy ta owulacja już była czy nie a dziś 23dc 🤣 a no i pewnie was nie zdziwię jak powiem że rano wstałam i był śluz płodny,więc stary znów ma dziś przejebane 🤣🤣
Brzmi obiecująco!!! 😆 zobaczymy jak będzie u mnie - na pewno zdam relację 😁

Wgl mnie nie piekło, narzeczonego też nie. Jedynie po zaaplikowaniu go jest uczucie takiego ciepła, rozgrzania i za chwilę mija. Spróbuj sobie wieczorem posmarować tylko trochę krocze i zobaczysz czy piecze Cię.
Narazie go sobie odpuszczę - szkoda wydawać mi 80 zł jeśli mogłabym tego użyć tylko raz i wyrzucić 😁 aczkolwiek jak teraz to analizuje to bardziej opłacało się kupić żel na kilka razy za 80 niż 3 globulki za 55, madra jestem 😅

Pamiętaj, że jak zna się przyczynę niepowodzeń, to przynajmniej wiadomo, z czym walczyć. Teraz na pewno dla twojego męża jest to trudne, więc trzeba podejść delikatnie, ale odpowiednie suple i poprawa stylu życia mogą zdziałać cuda
Wiem, dzięki za wsparcie. Ja narazie próbuje się do niego zbliżyć bo widzę, że przeżywa to sam jak własną porażkę. Ja to widzę inaczej, bo dla mnie to swiatelko w tunelu do rozwiązania problemu.

Zrobiłam jeszcze witaminę d3 i mam 81 😬 Mega mi się poziom podniósł w sumie po 2 miesiącach takiego regularnego suplementowania. To teraz nie wiem czy w ogóle dalej brać... Czy tylko tę podstawę 2000

Zrobiłam jeszcze witaminę d3 i mam 81 😬 Mega mi się poziom podniósł w sumie po 2 miesiącach takiego regularnego suplementowania. To teraz nie wiem czy w ogóle dalej brać... Czy tylko tę podstawę 2000
Myślę, że bardzo ładny przyrost i nie masz co się martwić na zapas. Jesteś dla mnie nadzieją, ze i mi się uda, bo też w maju Biochem. A przypomnij mi czy teraz bierzesz i brałaś progesteron? Co do wit D to moim zdaniem bardzo wysoki wynik. Chyba musisz dopytać lekarza czy jest sens suplementować.

reklama
Myślę, że bardzo ładny przyrost i nie masz co się martwić na zapas. Jesteś dla mnie nadzieją, ze i mi się uda, bo też w maju Biochem. A przypomnij mi czy teraz bierzesz i brałaś progesteron? Co do wit D to moim zdaniem bardzo wysoki wynik. Chyba musisz dopytać lekarza czy jest sens suplementować.
Brałam duphaston od 3dpo ale jak zobaczyłam pierwszy wynik to odstawiłam ale zaczęłam brać cyclogest dla własnego spokoju. Tylko ostatnia dawka wczoraj wieczorem, dziś rano nie brałam, więc nie wiem jaki realnie to miało wpływ na wynik.
Trzymam kciuki za Ciebie ❤️🤞

Do góry