reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

W*Y*P*R*A*W*K*A czyli wszystko dla naszych dzieciaczków!!!

reklama
To ja też się pochwalę. Wczoraj na allegro kupiłam:

pieluchy tetrowe grubsze i zwykłe, zestaw do obcinania paznokci, zestaw do czesania, termometr do wody, kocyk większy i grubszy, prześcieradła i gaziki ze spirytusem do pępka, a dla siebie podkłady pod prześcieradło, o których kiedyś wspominała Misia, wkładki poporodowe Bella, dwa staniki.

no to teraz tylko rodzic ;)

sugar jeszcze nie hehehe musze teraz wszystko poprac poprasowac jeszcze na meble czekam niech jeszcze troche sobie posiedzi malenki.:-D:-D:-D

chyba nie znacie lasek co wykupuja cale sklepy :cool2:
po prostu raz a dobrze i wszystko co trzeba :tak:

dokładnie tez jestem tego zdania,wolałam wszystko za jednym zamachem kupic a nie po trochu,pojechalam z listą i kupilam wszytsko i tyle.:tak::tak:

To ja też się pochwalę. Wczoraj na allegro kupiłam:

pieluchy tetrowe grubsze i zwykłe, zestaw do obcinania paznokci, zestaw do czesania, termometr do wody, kocyk większy i grubszy, prześcieradła i gaziki ze spirytusem do pępka, a dla siebie podkłady pod prześcieradło, o których kiedyś wspominała Misia, wkładki poporodowe Bella, dwa staniki.

Jolie widze ze tez szalejesz hhee:happy::happy::happy:

dziewczyny rzeczywiscie lepiej raz a dobrze:tak:po co po kilka razy latac jak wiadomo ze i tak to sie przyda. A przy okazji jak dobry sklep to mozna rabat dostac;-)ja dzis kupilam na raty niestety bo kasy zabraklo na jeden raz. Kupilismy dwa kocyki-jeden cieply drugi cienszy, rozek, reczniczek z kapturkiem, skarpetki, czapeczki, kaftanik, podklady poporodowe bella. Duzo rzeczy mam po szwagrze -4ro letnim Kacperku , no i tesciowa nam szyje kaftaniki i body bo tym sie wlasnie zajmuje:-)

ja malej nic nie kupilam jeszcze
tzn i tak wszystko mam po Igncym, ciuchow dostalismy duzo i generalnie nie kupuje, kolyska koszyk leci do nas wlasnie od kuzynki ze stanow, wozek jest :-D
generalnie chyba tylko pieluchy i jeszcze jakies rzeczy typu wklady poporodowe etc
no i jakies pranko hehe

Och, tak czytam i czytam... fajnie jak juz sie kupuje rzeczy dla malenstwa... pamietam jeszcze kilka miesiecy tewmu jak czekalam na ten moment... az remont sie skonczy i spokojnie bede mogla szalec...

u nas tez juz kolyska stoi na srodku salonu:-D, ciuszkow nakupilismy troszke (cala kolyska:-D) - musze dokupic koszulki, kaftaniki i spioszki,a poza kupilismy juz: materacyk do lozeczka i kolyski, posciel i ochraniacze do lozeczka i kolyski (plus wypelnienie), karuzele, rozki, regal z przewijakiem i wanienka, przescieradelka do kolyski, lozeczka i na przewijak, okrycie kapielowe, podklady do przewijania, szczoteczka + grzebyczek, termometr do kapania, patyczki, gruszka, nozyczki do paznokietkow...

brakuje nam lozeczka, wozka i kosmetykow...

Dziewczyny jak jest tak naprawde z pieluchami... poki co kupilam pampersy Nr 1 (2-5kg) ale nie wiem czy uzywa sie tez pieluszek z tetry do przewijania (mam k.10 szt - ale z mysla o wytarciu buzi i takie tam...)

Dziewczyny jak jest tak naprawde z pieluchami... poki co kupilam pampersy Nr 1 (2-5kg) ale nie wiem czy uzywa sie tez pieluszek z tetry do przewijania (mam k.10 szt - ale z mysla o wytarciu buzi i takie tam...)

no i 10 styknie, tetrowe się przydają kiedy idziesz z maleństwem do lekarza i kładziesz najpierw pieluszkę na wage a dopiero póź iej dziecko, albo jak chcesz wytrzec buźkę, ja nawet z tetry robiłam załonkę przed słoneczkiem, albo chociażby jako sliniaczek ale nigdy nie użyłam do przewijania... :-)

reklama
Do góry