WIOLKA1509
Fanka BB :)
wrublik co ty w ogole mowisz dziewczyno? jak sie mozesz obwiniac za to ze dziecko ma niedowage ?przeciez zadna z nas nie ma wplywu na to ile przytyje czy schudnie w ciazy.jezeli sie nie odchudzasz w ciazy, jesz racjonalnie, nie palisz, nie pijesz w ciazy to juz robisz bardzo duzo dla maluszka. dziecko z twojego organizmu pobiera wszystko czego potrzebuje
kazdy mowi ze kg w ciazy nie sa wazne , ja bedac w pierwszej ciazy tez tak myslalam. bylam nastawiona na to ze przytylam to i zgubie, a poza tym planowalam karmic piersia a wszem i wobec sie trabi ze od karmienia chudnie sie w oczach i co? po porodzie zostalo mi 10 kg, i mimo tego ze karmilam piersia bardzo dlugo nic nie spadlo.wrecz przeciwnie przybieralam bo bylam wiecznie glodna. a moja psychika strasznie ucierpial, patrzac w lustro czulam sie strasznie, nie atrakcyjna,nie seksowna.
zycze wam dziewczyny zeby udalo wam sie pogubic dodatkowe kg jak najszybciej
kazdy mowi ze kg w ciazy nie sa wazne , ja bedac w pierwszej ciazy tez tak myslalam. bylam nastawiona na to ze przytylam to i zgubie, a poza tym planowalam karmic piersia a wszem i wobec sie trabi ze od karmienia chudnie sie w oczach i co? po porodzie zostalo mi 10 kg, i mimo tego ze karmilam piersia bardzo dlugo nic nie spadlo.wrecz przeciwnie przybieralam bo bylam wiecznie glodna. a moja psychika strasznie ucierpial, patrzac w lustro czulam sie strasznie, nie atrakcyjna,nie seksowna.
zycze wam dziewczyny zeby udalo wam sie pogubic dodatkowe kg jak najszybciej