reklama

Waga i wymiary w ciąży :)

reklama
akwa jaka nazwa? :)

happymum - w rossmanie jest specjalna półeczka z kosmetykami dla przyszłych mam, kupiłam tam też krem na celulit ale niestety ma taki zapach, że nie jestem w stanie go używać :no:

ja postanowiłam dbać o siebie cały czas, bo lepiej zapobiegać niż później się wygrzebywać, zwłaszcza, że później będę przecież zajęta Dzieciaczkiem a teraz mam jeszcze czas tylko dla siebie

Ja zaczynalam druga ciaze od 59kg./160cm Teraz mam 58,2kg. Mam zamiar przytyc troche mniej niz w pierwszej ciazy. Chociaz wiem jak trudne jest trzymanie sie tego celu... pierwsza ciaza to 18kg+, z czego zostaly mi 3kg. ufff ciezko bylo zrzucic... no nic zobaczymy w czasie czy sie uda...

Ostatnia edycja:
reklama
jesli chodzi o moja wage to ja 3,5 miesiace temu w dniu mojego slubu wazylam 62kg, jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy to bylo 68, od tamtego czasu przytylam 2,5. chcialabym tak maksymalnie przytyc 12kg w sumie, ale nie wiem czy sie uda. nie jem jakos tak bardzo duzo, na poczatku wogole nie moglam jesc, a teraz wszystko to na co mamy ochote :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry