reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga i wymiary w ciąży :)

reklama
Pieszczocha - mój w pierwszej ciąży obniżył się wcześniej - mierzyłam zlewem kuchennym, kiedy już się nie mieścił żeby się na zlewie "zeprzeć". czasem to zależy od ułożenia dziecka, nie ma żadnej reguły, jak piszą dziewczyny. Mnie matka straszyła, że urodzę miesiąc wcześnie, bo "tak wyglądam" i co? 39tc i 1d ;p

u mnie po dzisiejszej wizycie - 80kg, czyli 12 na plusie od poczatku ciazy :szok: tyle to ja chcialam wazyc do konca ciazy :-) no ale nic, nie udalo sie, trzeba sie bedzie wziac za siebie po porodzie, do konca tego roku chce wazyc 60kg :-)

pieszczoszka nie stresuj się bo to wcale nie oznacza że za chwilę urodzisz:tak: przecież to już 35tc tak jak u mnie więc to normalne że brzuszek się obniża.

Dziewczyny nie macie sie co stresowac ze brzuszki sie Wam juz obnizyly to normalne ,to nie swiadczy o tym czy sie urodzi za 2tyg , czy za 3mc. Moj brzuszek obnizyl sie w 30tyg, teraz jestem w 33tyg i nadaj jestem 2 w 1:-)

reklama
Do góry