reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga I Wzrost Bobasów

reklama
Ale Victor wysoki:szok:
No ładnie te Dzieciaczki ważą, u nas 99 cm i 19,2 na wadze, po wyjeżdzie na narty Antos schudł.

O jacie! Może Wy rok wcześniej rodziłyście?
Przyznajcie się!

U Jagody wzrost znam - 93,5 cm
od świąt 1,5 cm urosła.

Wagi mi sie nie chce wyciągać :cool2:

Joaśka co ja poradzę ,że Antos po rodzicach takie geny odziedziczył;-)
a na nartach schudł kilogram.Niby nic a Bbacia przerażona była, że dziecko tak schudło :-D:-D:-D

o rany - a ja wyrodna matka nawet nie wiem ile wazy/mierzy moje dziecko ...

dziewczyny - bardzo wysokie te wasze chlopaki :)
rybcia Dominika tez spora :)

Idzia - ja wcześniej nie mierzyłam, nie ważyłam, ale po tych rykach, że młodą nogi bolą, to ją zaczęłam sprawdzać.
No i wychodzi, że miała prawo narzekać na bóle nóg.

A wczoraj mnie zmotywowały i dziewczyny i coraz mniejszy wybór spodni w szafie.
Dobrze, że zima, to przy kozakach tak nie widać, że większość przykrótkich :)

reklama
Joaśka ja się przyznaję nawet bez bicia że moje dziecko nie jest starsze od Jagódki o rok.
Dominika ma pokim być taka duża.
Ja 182cm Maciek 186cm.
Joaśka u mnie też w szafie robi się prześwit w spodniach.Bo Dominika w ciągu 3tyg.poszła w górę.U Ciebie na tyle dobrze że nosicie kozaki.To tak tego nie widać ze spodnie na wysokie wody.A my kozaków nie nosimy cały czas adidaski i tą różnicę od razu widać.
maarta to faktycznie schudł nie dużo Antoś

Ostatnia edycja:
Do góry