reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga lutówek i lutowych maluszków

już ja widzę jaki się pojawi wątek jak już wszystkie urodzimy i trochę się ogarniemy:tak: WSPÓLNE ODCHUDZANIE:-D

reklama
Ja nadal nie uzupelnilam baterii w wadze;)) w czwartek u teściów się wazylam po obiedzie zaraz i po 3 kawałkach ciasta i wyszło mi 6 na plus...choć nie wiem ile mialam początkowo na tej wadze...
Dziewczyny moze w tym wątku będziemy podawać obwody swojego brzuszka:)) ja mam w pepku ok 89 a pod 94 cm a startowalam z ok 67 cm

Ja od 2 miechów utrzymuje sie na 64 i cos :D moze dlatego ze w pierwszych miesiącach przytyłam zbyt duzo z łakomstwa, a teraz wróciłam do jedzenia dla dwojga ale rosądnego , wyskok słodyczowy miałam ostanio 21 pazdziernika był to plasterek tortu :D do lekarza ide w poniedziałek <jupi>

Moja waga przekroczyła 6 kg na plus (dokładnie 6,3). Obwód brzucha pod pępkiem w czwartek wyniósł jakoś 105 cm (pod pępkiem minimalnie mniej). Przed ciążą nie wiem, ile miałam- pewnie 80 z hakiem, bo mam szerokie biodra. Wiem za to, że pod koniec 8 tygodnia ciąży miałam 92 cm- ale byłam już bardzo spuchnięta i o dziwo dostałam ciążowego brzuszka od razu- ledwo wtedy weszłam w sukienkę na ślub siostry.

ja w obwodzie 114 cm :D a startowałam gdzieś z 80 około...płaskiego brzucha nigdy nie miałam stąd też taki rozmiar.

reklama
kasiadz no właściwie to niby kg na plusie ale chyba trzeba liczyć że do przodu 3.5 - ja bynajmniej tak sobie liczę. Kumpela na studiach np. schudła w pierwszych trzech miesiącach z 56 na 48 a do porodu poszła z wagą 55 to wiem, że mówiła że w ciąży nie przytyła nic ale lekarz jej liczył że przytyła 7 kg tj. od tej najniższej wagi.

Do góry