reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga lutówek i lutowych maluszków

reklama
ja tam twierdze jak martal i licze od spadku a takie wyliczanki od wagi sprzed ciazy to dla mnie pocieszanie sie hehe :-p:-D trzeba wziasc swoje dodatkowe kg na klate i jakos przetrwac te 40 tyg jesczez troche i bedziemy je odejmowac :laugh2:

Cortina dlaczego dziwnie?

Eve no bo ten plus liczę od wagi jaką miałam przed ciazą, a że w międzyczasie schudłam i odzyskałam 4,5 kg to inna sprawa:) Jak bym liczyła od najniższej wagi to by było 5,6 na plus, ale taką wagę miałam około hmm 16 tyg? Przecież wszystkie liczycie swoją wagę względem tej z przed ciąży...

Właśnie powinnaś liczyć od najniższej wagi skoro schudłaś w czasie ciąży, ja nie schudłam więc liczę od wagi sprzed ciąży.
U mnie +10kg i 94cm w pępuchu

Dziewczyny mają rację, jak się chudnie w ciąży to trzeba od tej wagi liczyć przybieranie..Nie możliwym jest przytyć tylko 1 kg z groszem, przecież dziecko już ma minimum 1 kg..A gdzie większe piersi, płyny, zwiększona ilość krwi, łożysko...Ja też schudłam na początku, ale niecały kg

heh a ten 1.1 był taki optymistyczny... żyłam sobie w złudnej nieświadomości i zburzyłyście moje szczęście...

w takim razie jeśli od najniższej wagi no to mam 5,6 kg na plusie.

wiecie co? po analizie karty ciąży ja też muszę niecałe 2 kilo więcej policzyć, bo między 2 a 3 wizytą był spadek, a na 4 wizycie wszystko już nadrobiłam eh szkoda gadać z tą wagą:baffled: aniołeczka uświadomiłyście a mnie to już dobiłyście:-p:sorry:

reklama
a ja chyba na samym dole 2.5 kg na plusie w 26tc, choć mogę stwierdzić że wydawałoby sie więcej ale dobrze dobrze. Startowałam z dużo wyższą wagą niż większość z Was dlatego pewnie mniej tyje :) Poza tym jakbym miała liczyć ile przytyłam od momentu starania sie o dzidzie to hoho ... chyba z 16 kg. Może nie tyje tyle bo leków nie biore żadnym hormonów :-) hehe ale w każdym bądź razie lekarz powiedział mi że trzymam linie :)

Do góry