reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
U nas waza w samym pampersie.
Dominique, Leyna - ladna waga Waszych dzieciaczkow :-) Tez musze podejsc do osrodka zwazyc moja kluseczke :-) Ale cos mi sie wydaje, ze ponad 7 kg bedzie na pewno.
Dominique, Leyna - ladna waga Waszych dzieciaczkow :-) Tez musze podejsc do osrodka zwazyc moja kluseczke :-) Ale cos mi sie wydaje, ze ponad 7 kg bedzie na pewno.
aga31
moja ewka waży juz 9,5 kilo i mi lekarka nie mówiła nic ze jest za duza.co prawda 2 letnie córka znajomej waży 11 kilopodzielcie się ile waża wasze maleństwa
moj mały - wielki Filip waży już ok 8,8 kg a ma 5 miesciecy i 11dni , do 4 i pol miesiąca byl karmiony TYLKO piersią, od miesiąca raz dziennie dostaje sztuczne mleczkoze wzgledu na to ze mam malo pokarmu wieczorem
![]()

ollesia
mama Krecików
Aguska! Najwazniesze, ze Filipek jest zdrowy!
Wplyw na to, ile wazy teraz ma tez to, ile wazyl przy porodzie. Mojemu Piotrusiowi zostalo tylko pol kilo do tego, zeby wazyc 3 razy tyle co przy urodzeniu. A to podobno dopiero w okolicy roczku powinno miec miejsce...
A glupim gadaniem naprawde sie nie przejmuj.

sandra1982
Aguska! Najwazniesze, ze Filipek jest zdrowy!Wplyw na to, ile wazy teraz ma tez to, ile wazyl przy porodzie. Mojemu Piotrusiowi zostalo tylko pol kilo do tego, zeby wazyc 3 razy tyle co przy urodzeniu. A to podobno dopiero w okolicy roczku powinno miec miejsce...
A glupim gadaniem naprawde sie nie przejmuj.
U Sary to samo - tez ok. 500g do potrojenia wagi urodzeniowej zostalo :-) Ale ja sie tym nie przejmuje. Wazne, ze dzidzie zdrowe i szczesliwe :-)
u mnie na ostatnim szczepieniu (na początku stycznia) wyszło,że mała jeszcze nie podwoila swojej wagi urodzeniowej... ale najważniejsze,że jest zdrowa i aktywna.... a swoją droga to dziwne, bo to moj4e dziecię jest wiecznie głodne....
macie racje ja sie kurde przejmuje ze za duzo wazy ale to przeciez zdrowie jest najwazniejsze a on zdrowy jak rybka
jak mi sie uda to zrobie mu fotke dzis na golaska i wam posle...hihih i zobaczycie jaki z niego chłop

jak mi sie uda to zrobie mu fotke dzis na golaska i wam posle...hihih i zobaczycie jaki z niego chłop

reklama
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
ja zobacze ile moje dziecie wazy 13 lutego..szczepienie wtedy mala ma
bede wiedziala przy podwojona, czy potrojona waga urodzeniowa
najwazniejsz zeby maluchy byly zdrowe
bede wiedziala przy podwojona, czy potrojona waga urodzeniowa
najwazniejsz zeby maluchy byly zdrowe