Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moja ewka waży juz 9,5 kilo i mi lekarka nie mówiła nic ze jest za duza.co prawda 2 letnie córka znajomej waży 11 kilopodzielcie się ile waża wasze maleństwa
moj mały - wielki Filip waży już ok 8,8 kg a ma 5 miesciecy i 11dni , do 4 i pol miesiąca byl karmiony TYLKO piersią, od miesiąca raz dziennie dostaje sztuczne mleczkoze wzgledu na to ze mam malo pokarmu wieczorem
![]()
no ale u nich wszyscy są drobnej budowy w rodzinie
Wplyw na to, ile wazy teraz ma tez to, ile wazyl przy porodzie. Mojemu Piotrusiowi zostalo tylko pol kilo do tego, zeby wazyc 3 razy tyle co przy urodzeniu. A to podobno dopiero w okolicy roczku powinno miec miejsce...
A glupim gadaniem naprawde sie nie przejmuj.Aguska! Najwazniesze, ze Filipek jest zdrowy!Wplyw na to, ile wazy teraz ma tez to, ile wazyl przy porodzie. Mojemu Piotrusiowi zostalo tylko pol kilo do tego, zeby wazyc 3 razy tyle co przy urodzeniu. A to podobno dopiero w okolicy roczku powinno miec miejsce...
A glupim gadaniem naprawde sie nie przejmuj.