Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moja ciotka a jej mama to taka chudzina, że dajcie spokój... w ciąży tylko było widac ledwo że ma brzuch (z opowiadań mamy wiem).
Ostatnio własnie widziałam tą swoja kuzynkę (na skype bo mieszkamy od siebie 550 km) i patrzę i nie wierzę że ona taka duża!!! a przed ciążą pamietałam ja jako chudzinę... kości jej z bioder wystawały na kilometr... i powiedziała ze przytyła 40 kg... podobno jadła jak smok... mówi że siedziała w kuchni i w lodówce od rana do wieczora... ale czy to reguła? ja tez jem i co...
urodziła we wrzesniu tamtego roku... i nie schudła ani deka... a podobno jest na diecie..
to taki mało optymistyczny akcent, no ale i takie przypadki się zdarzaja..
A prawie nie jadła, bo od samego początku ciąży miała okropne wymioty po wszystkim co wzięła do ust, a poxiej jak minęły wymioty to przyszedł jadłowstręt i tak się z dnia na dzień kulała a kg same przybywały. A z kolei w drugiej ciąży jadła wszystko co popadnie i w takich ilościach że masakra a przytyła 26 kg. Wiec jak widać nie ma normy która ile przytyje :-) A tak jeszcze odnośnie tej kumpeli to ona akurat po pierwszej ciąży schudla nawet 3 kg więcej niż przytyła, ale az kolei po drugiej ciąży zostalo jej 6 kg ;-) Zobaczymy jak to z nami będzie 
A więc czas na mnie
172 - przed ciążą 61kg - obecnie 75czyli 14 kg
zgodnie z kalkulatorem trochę za dużo
czuję się jak słonica, wieloryby, krowa ale wiem, że dam radę zrzucić bo generalnie jestem konsekwentna, tym bardziej jak będę zdeterminowana![]()

Zobaczymy jak będzie z tym chudnięciem
martwi mnie trochę mój brak konsekwencji ale liczę na wasze wsparcie i sprawdzone sposoby którymi na pewno będziemy się wymieniać
Nawet praktycznie w średnią trafiam