reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga naszych bobasków ;)

Dzięki Toola za odpowiedź.
Wiem, że cukry są też w sokach i owocach, ale jak pisałam to soków nie pije codziennie, a owoce 1 raz dziennie i niedużo. Ciastek też nie je codziennie i to najwyżej 2-3 i to takie typu herbatnik lub jakieś zbożowe. Płatki też ma pełnoziarniste.
Makaron je rzadko. Wiem, że może te ciastka, kurcze, ale to w końcu dziecko nie mogę jej wszystkiego zabraniać. Nie może jeść samych warzyw.
Błagam nie piszcie, że wasze dzieci jedzą wszystko i ważą 10 kg, bo mnie jeszcze bardziej załamujecie. Cholera to jest nie fair.:wściekła/y:

reklama
A mi Marysia schudła po chorobie - kurcze waży tylko 11 300 a wzrostu nawet nei wiem ile ale z 82 cm pewnie...
PS. Mandarynka brzuchem sie nie przejmuj Marysia jest dość szczupła a brzuszek też ma

No to moja frytka najlżejsza, bo waży 9kg. Lekarz mówi, że mało, ale zawsze dodaje, że po mnie ma taką figurkę :-) Wzrost 78cm. Je wszystko i obojęnie ile by jadła nie tyje prawie wcale. Mogłaby cały dzień wcinać ciastka i nic...

Heksa to masz wysoką córeczkę!!

W piątek byliśmy u znajomych. Ich córeczka właśnie skończyła 4 miesiące i waży 6 kg, a ich synek dzisiaj kończy pięć lat i ma 102 cm i 11 kg :szok:

No wiezyc mi sie nie czciało i prosiłam o powtórne pomiary dobrze ze pani doktor była miał a pielegniarka cierpliwa. Tak chyba po tatusiu ale wydaje mi sie ze juz zatrzymała sie w miejscu i wolniej rosnie(po ciuszkach)

reklama
A my po wczorajszej wizycie u pediatry nie wiemy ile waży i ile ma wzrostu :wściekła/y:Za nic w świecie nie chciała na wagę, darła się, schodziła z niej !!!! wogóle jakaś makabra. Widać nie lubi wagi jak mama :-):-):-):-)

Do góry