Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
głuszek to Marysia pokaźna babka jest heksa nasze dziewczynki najpierw szły równo, a teraz Natalka ją mocno przegoniła. gosiek wiem, że jestem drobna, ale jednak trochę się martwię... kropecka Wiktorek ładnie rośnie, no no...
trini ma lajtowego lekarza, ktory w niczym nie widzi problemu a Anusia jest silna i dzikus maly, wiec co zje to wyszaleje, chociaz mysle, ze powinna troszke wiecej jesc - miejmy nadzieje Olka, ze kaszka jej pomoze.
Jestem w szoku jak niektore dzieciaczki rosna na cycusiach mamy - Marysia, Hafsinka i Mirek - szok! Jak bysmy sie teraz wszyscy z dzieciakami spotkali, to mimo, ze jest miedzy nimi nie tak duzo roznicy wieku, to kilogramami i gabarytami bylaby ogromna roznica. Kropecka - Wiktorek pieknie przybral - to super a tak sie martwilas - tysiac naszych kciukow pomoglo i bedzie z niego chlop jak dąb (w koncu musi Alunie na ramionach nosic )