Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No ale i tak wydaje mis ie ze to malo troszke...z tego co widze to wasze dzieciatka szybciej przybieraja na wadze...w dodatku moja je teraz co 4 godziny juz 180!!!
Dziewczyny juz gdzies to pisalam ale ponowie pytanie bo nie wiem kogo sie mam poradzic...mam przejsc z mala na 2 mleko...teraz dostaje Bebilon Ar - ma klopoty z ulewaniem.Ale nie ma chyba AR 2 ...a nawet jak jest to Bebilon nie podchodzi jej za bardzo i ma po nich papowate kupy okrutnie...wczesniej jadla Nan ale zas po nim miala zatwardzenie...Sprawdzalam i jest bebiko Omneo chyba i ono jest min na ulewanie i tez zawiera priobiotyki.Ponoc tez Humana to dobra firma a o Hipp jesli chodzi o mleko nie mam pojecia...Lekarz mowil ze moge tez dac najwyzej zwykly bebilon i zagescic kleikiem ale nie wiem jak to dokladnie zrobic...- moze ktoras z was pomoze? albo tez kupic odrazu mleko z dodatkiem kleiku...no i juz nie mam pojecia co teraz....
kazal juz wprowadzic soczki a jak mu pow ze mala wypija i tak juz 180-200 ml to nie mogl uwierzyc