Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
przybieraj prawidlowa maluchy,Ja dopier ide w piatek mala zwarzyc,ale czuje ze jest ciezsza,mierzylam ja i juz 3 cm urosla ;D dobrze je wiec na pewno przybrala
mysmy dzis byli sie zwazyc u lekarza i niestety Alusia troszke za malo przybrala (200 g w 1,5 tyg). Wazy teraz 3970 g
Lekarka na razie nie kazala dokarmiac. Jedynie moge czesciej mala przystawiac do piersi. Kurcze, MUSZE WIECEJ JESC!!! bo przez brak czasu ja praktycznie nic nie jem
Swieta prawda trini, juz sie poprawilam i wiecej jem No i mala tez dokarmiam, bo zjada wszystko z piersi i nadal placze z glodu. Dostaje troszke mleczka z butli wieczorkiem. Jutro sprobuje tez w dzien ja dokarmic - bo moze przez to ona sie biedna ze snu wybudza i w ogole nie spi, ze jest nienajedzona? Sorry, ze nie w watku o karmieniu piersia...