reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga naszych bobasków ;)

Powodzenia Głuszek! Sciąganie nie jest takie straszne...kwestia wprawy i przyzwyczajenia...Ja dwa miesiace sciagałam a teraz jeszcze troche sciagam 2 razy dziennie i mieszam z bebilonem...ale mam zamiar zaczac sciagac tylko na noc.

reklama
hura! dzisiaj córcia wypiła 90ml kaszki w 2 minuty :-D :-D :-D ale się cieszę!
zrobiłam większy otwór w smoczku, a właściwie przecięłam go, i po prostu pięknie poszło :-) jednak da się utuczyć ;-)

wymiary z dziś czyli 10 dni do skończenia 5 miesięcy
wzrost:64.5cm
waga:8950g
głuszek powodzenia,ale moja ni cholery nawet mojego mleka nie chce z butli,Ewa nie chciała żadnego ani z butli,ani zniekapka,ani z łyżeczki...tylko z kaszką piła sztuczne,znaczy jadła,bo butli ogólnie nigdy w zyciu...
i też się posiurałam,chyba jak ewe...no głuszek HRABINIO:-D

Bierdona :-D :-D

UWAGA Marysia znowu przybiera - poleciałam wczoaj do przychodni i przez ten tydzień podtuczyłam ją 300 g!!!! Waży równe 7 kg :-) :-) Hurrraaa!!!! Czyli to jednak biegunka nie pozwliła jej przytyć. NIe ma jak cyckowe turbo-dokarmianie :-)

Głuszek - gratulacje. Dobrze, że Marysia więcej przybrała.
Waga mojej Ani z wczoraj 6400g. Długość nie wiem bo u nas nie mierzą.
Pozostałe wymiary - główka 43 cm, obwód kl. piersiowej 42 cm.
Kurcze zdaje mi się, że ma jakąś dużą główkę.
Napiszcie proszę jaki obwód główki ma wasza dzidzia! Proszę!

kule ja to czytam o dokarmianiu czarna magia chyba jestem juz jedyna ktora nic nie podaje malemu buuu, trzeba wziasc sie a czytanie ale chyba jeszcze poczekam z miesiac z podawaniem czegokolwiem procz piersi, narazie daje mu tylko wode lub kompocik do picia (uwielbia niekapka)

reklama
moja teściowa wczoraj wyskoczyła z tekstem że już czas podawać małemu żółtko ! nie dość że żółtko podaje się po skończeniu 6 miesięcy przez dziecko to jeszcze alergikowi, czyli mojemu Wiktorowi wprowadza się wszystko z miesięcznym opóźnieniem. No ale wiecie, on twierdzi że miała kiedyś taki specjalny kalendarz w którym było napisane że od 5 miesiąca :) oby tylko mu nic nie podawała

Do góry