Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a wiec Judi 4 dni przed rozpoczeciem 6 miesiaca wazy:
urodzeniawa :3500g obecnie 6700g (jedzac non stop juz kaszki z mlekiem lub kleik z mlekiem - nie daje samego mleka + sloik obiadku + sloik deserku +150 ml sok!!!)
obwod glowki 41.5 cm
a klatki 44 cm
wzrost 66 cm
troche sie martwie bo tak jak karmilam a ona tak malo przybrala lekarz pow ze pewnie bedzie szczupla po tacie
Nie wiem czy wam pisałam, że jak byłam na USG bioderek (27.09) to przede mną była matka z dzidzią, która podobno urodziła się w 26 tygodniu i ważyła tylko 670g! a termin miała dopiero na sierpień.
LILITH przepraszam mój tzw. czeski błąd zle odczytałam wage Twojej niuni zamieniłam cyferki w kolejnosci i wyszło mi ze Twoje Słonko 7600wazy przepraszam Cie najmocniej wiecej sie to nie powtórzy.
hihi nic sie nie stalo!!!!! No i jak pisalam twoja Natalka rosnie jak na drozdzach!!! super waga!!! moja tyle to moze za 2 miesiace bedzie wazycgratuluje!