Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
nie przejmu sie Judi,ona dobrze sie rozwija,niektore maluszki sa chude niektore pulchne;-) moja jada tylko obiad i mleko a dobrze sobie wyglada,Judi moze ma szybko przemiane materi
No moj ma tez błyskwiczna przemiane materii i przez to jest chudziak. Dzis bylismy na szczepieniu i wazeniu...no i wazy 6320. Chyba nie ma juz dziecka na tym forum na 3 centylu W sumie dr powiedziała, ze przybiera prawidłowo tyle, ze jest drobny ale chciałabym zeby chociaz na 10 był...ehhh. Wogole to wydał sie jej blady i dała skierowanie na morfologie i mocz...mam nadzieje, ze nie ma jakiejs anemii...odpukac puk, puk!
angie nie martw się - za ciężki to tez nie dobrze - bo kręgosłup pada. Chociaż teraz mam pozytywny aspekt bóli kręgosłupa - chodzę na masaże kręgosłupa - sa super .....