reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga naszych bobasków ;)

jejku :)
ja pajacyk musze dopiero kupic albo ten kocyk co pokazywalam...niewiem wlasnie co lepsze...narazie spokojnie sobie spi w rozku :):)

reklama
no wlasnie moja takie lubi ale nie moge sie zdecydowac....no i jakos ciagle wierze ze z rozka nie wyrosnie hihi no bo skoro juz tyle w nim spinka:) a najgorsze jest to ze bez nie zasnie chyba ze sie ja owija kocykiem oh...jakie wymagania:)

moja od wczoarj spi w spiwowrku i jest cuspe,nie musze sie w nocy martwic,czy jej nie zimno,jest juz chlodniej wiec jak na razie zakladam west z dlugim rekawem i tak spi

Gosiek-oj z Mirusia to kawał chłopa!! Mój Tomuś wczoraj był ważony i też do drobinek nie należy -10 września skończy 4 miesiące a już waży 7100, tyle że nie jest gruby tylko taki długi i duży się zrobił.

Gosiek w szoku jestem!!!
Moja Mańka 7500.I byłam przekonana, że to za dużo!...
Ciuchy juz nosimy na 6-9 miesięcy i są idealne...

reklama
Do góry