Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Justynko moje gratulacje. Bardzo cie podziwiam:-)Ja chyba z szoku bym do konca ciazy nie wyszla. Moje zdziwenie jest tym wieksze bo 14kg w twoim wypadku to bardzo malo, ja w drugiej ciazy z jednym dzieckiem przytylam 30kg.
Ja nadal chudnę ,nie mam apetytu ,jem dużo mniej niż normalnie,ale Pani G mówi,że wszystko ok ,bo dzidzia rośnie jak na drożdżach.Zaczynałam z wagą 85,5 kg. a teraz mam 81 kg.Pewnie niedługo zacznę przybierać:-).Choć w poprzedniej ciazy tylko 8 kg. przytyłam
Witam!
Mam 165cm wzrostu
Przed ciążą ważyłam 53kg na początku żle się czułam i schudłam do 45kg ale już to doganiam i mam już 50 kg a to już 14 tydzień ciąży.
ja rowniez od poczatku ciazy na plusie 4kg, w tym 2kg przez ostatnie 4tyg.
poprzednio skonczylam ciaze z 12kg , choc przez pierwszy trymestr chudlam.
Teraz cos czuje ze na koniec bedzie duzo wiecej
Dziewczyny a ja się właśnie przed chwilą ważyłam i dalej ważę tyle samo! Nawet pół kilograma na nie mam na +. Już mam wątpliwości czy wszystko jest w porządku, przecież to już 16,5 tygodnia :-(