doti12
Fanka BB :)
No to ja na prowadzeniu.Juz 6 kg na plusie a z Luizka przez cala ciaze przytylam 8 kg
Ale mnie gubia slodycze,drozdzowy,ciasto i smalec ktory wlasnie wcinam
Nic na to nie poradze ze takie niezdrowe rzeczy za mna chodza.Ogolnie to nie jem duzo.Sprobuje przez miesiac powstrzymac sie od slodkiego zeby ten cholerny cukier w 24 tyg nie wyszedl. Juz gin nastraszyla mnie szpitalem,bo dzidz jak na swoj wiek duzy i jest b.prawdopodobne ze znow powtorka z dieta bedzie sie klaniala,ale to dobrze.Przynajmiej nie dobije do 30 kg o ile nie spuchne.Moja kolezanka tak spuchla ze 40 kg jej wskoczylo
Plakala z bolu bo rece malo jej nie strzelily
a o nogach nie wspomne
Ale mnie gubia slodycze,drozdzowy,ciasto i smalec ktory wlasnie wcinam
Nic na to nie poradze ze takie niezdrowe rzeczy za mna chodza.Ogolnie to nie jem duzo.Sprobuje przez miesiac powstrzymac sie od slodkiego zeby ten cholerny cukier w 24 tyg nie wyszedl. Juz gin nastraszyla mnie szpitalem,bo dzidz jak na swoj wiek duzy i jest b.prawdopodobne ze znow powtorka z dieta bedzie sie klaniala,ale to dobrze.Przynajmiej nie dobije do 30 kg o ile nie spuchne.Moja kolezanka tak spuchla ze 40 kg jej wskoczylo
Plakala z bolu bo rece malo jej nie strzelily
a o nogach nie wspomne
ale nie wiem czy nasza chudość jest warta aż tak obwislych cyców, jakie by były po 10latach karmienia 
ale smaruję sie dzielnie 2 razy dziennie