• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek beflerski - nie tylko dla belfrów;)

reklama
azik, ale ferie mamy w różnych terminach a teraz patrząc na suwaczek Kingi (w oczekiwaniu na kolejny - bo mąż kiedyś skończy malować) wiemy, że jeszcze DŁUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUGO się pomęczymy :eek: :eek: :eek:

reklama
niby powinno się oceniać wiedzę a nie papier - ale szkoła to nie tylko wiedza, ocenia się całe podejście ucznia do nauki i jego obowiązków
oprócz geometrii dzieci mają się też nauczyć jak należy się w życiu zachowywać
nie powinno prowmować się bylejakości, bo wokół już jej za dużo
kiedyś dzieci uczono kaligrafii i oprócz pięknego pisma wyrabiały sobie też inne cechy, takie jak cierpliwość

a na CV na poszarpanej karteluszce nikt nawet nie spojrzy, wyobrażam sobie też minę mojego szefa jak bym wysłała pismo w imieniu Kancelarii na byle czym - i to jakoś nikogo nie dziwi

Koga- i tu się z Tobą zgadzam :-) "dzieci mają się też nauczyć jak należy się w zyciu zachowywać"

Azik- Chyba się nie zrozumiałyśmy. Jeśli w PSO jest zapis, że za brak papieru można obniżyć ocenę za sprawdzian, to zwracam honor. Nie jestem przedmiotowcem, dlatego u mnie nieprzygotowanie do zajęć (czy sprawdzianu) ma wpływ na ocenę zachowania.

Kinga- jeśli i u Was jest taki zapis, to masz kłopot rozwiązany. Wystarczy, ze przypomnisz rodzicom WSO.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry