reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Wiesz - już raz miał dyżur nocny w święta ale był w Kielcach i wiedziałam że rano wróci a teraz albo będzie w Święta poza Kielcami albo w Kielcach ale na dniówce :-( Nie wiem co gorsze :-( Tym bardziej że w te Święta nie jedziemy ani do mojej mamy ani do teściów bo gdzie ja przed samym terminem będę się włóczyć :-p Teściowa boi się zimą jeździć a ja z nią więc odpada, ew zostaje moja siostra i do mojej mamy jeśli będzie poza Kielcami - ale to jeszcze zobaczę :tak: Najwyżej posiedzimy sobie z młodą przed telewizorem, posłuchamy kolęd i zjemy pierożki od mojej babci - bo te na bank mi mama przyniesie :-D Bynajmniej te Święta nie będą należały do najszczęśliwszych :-(

Esch - nie jak się pracuje na dwa etaty. W Kielcach będzie musiał mieć w tym roku albo Święta albo sylwestra bo przez ostatnie 3 lata się migał. A do Starachowic ich za mało jeździ żeby mógł wybrzydzać więc też albo sylwester albo Święta.

reklama
Kurcze, dziewczyny faktycznie mi się jakaś infekcja przyplątała.. idę dziś po dentyście i kupię clotrimazolum w tabletce, oby pomogło, jak nie od razu do lekarza bo zwariować idzie :(

lilith - zdrówka życzę - a to było do przewidzenia po takiej ilości antybiotyków :tak: Kontynuuj ten probiotyk dalej jak masz infekcje - szybciej wyjdziesz :tak:

esch - czasami życie układa się do ... ale żyć za coś trzeba :-( Przeżyjemy - w końcu od czego są komórki :-D

Mąż jak wczoraj poszedł na to skierowanie to załatwił mi od razu od lekarza leki, jak nie pomoże mam przyjść za 2-3 dni :)
Skierowania na badania nie dostał, od razu nas lekarz przekierował do kliniki na pełne badanie i leczenie :)
Więc nie jest źle :)

super lilith!
dzień dobry dziewczynki! ja dziś w domu siedzę.. i jutro i pojutrze też! mam 5 dni na nacieszenie się dzieckiem :D jupi!!

reklama
Do góry