reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Witajcie,

Bylam dzis na nartkach - trzeba bylo sezon zakonczyc (choc moze jeszcze uda mi sie pojechac na Kasprowy). Jestem czerwona jak burak (nie zabralam kremu z filtrem) i poobijana bo poszalalam troche na stoku :tak:

Jarzebinko ja juz dawno bym na L4 uciekla.... tak mi sie marzy odpoczac troche :-(

reklama
Elzbietko moze jednak Filipek bedzie mial za 9 miesiecy rodzenstwo ;-)
A moja @ byla do przewidzenia.... bocianow w naszej okolicy nie ma ;-):-D:-)

Lapisku ale Ci fajnie:-)
Eluś może @ obraziła się na Ciebie definitywnie;-)
Jarzębinko korzystaj z L4 i wylecz się porządnie:tak:
Dzisiaj moja szwagierka urodziła synka. Jest to jej trzecie dziecko, ale największe 4100, poprzednie ważyły 2800 i 3000:-D
Dobranoc Wszystkim

Witam poniedzialkowo...
Jak dobrze ze ten tydzien mam troche krotszy (w piatek biore wolne i wyjezdzam na swieta). Dzis mialam lenia giganta - myslalam co by tu zrobic zeby do pracy nie isc :szok:

Elzbietko jak tescior??

helloł :-)
u nas nadla wiosennie :-)
wczoraj byliśmy w małżem w restauracji - niby jdna z lepszych w PL i w warszawie:baffled:, ale tak okropnego jedzenie w życiu nie jadłam. i za prosty obiad dla 2 osób poszło 200zł:eek:

@ niet, testów niet (może dziś poczta polska dostarczy). brzuch boli już chyba 3 dzień:crazy:
aha, i jeszcze nic mi sie nie chce:-D, ale to żadna nowość:sorry:

Antila, ciekawe ile 4 dzicko będzie ważyć ;-). moje pierwsze wazyło 4075:eek:

jarzębinko, jak zdrówko? pokaż brzuszka :-)

Buziak, to maleństwo zamieniło sobie dzień z nocka ???? a jak zachowuje sie w dzień, odsypia te nocki, czy tez sie bawi ???? :eek:

W dzień to on chce spać :tak: Do tej pory byłam bardzo zadowolona że tak duzo śpi teraz ograniczam mi spanie i efekt jest taki że dzisiaj i wczoraj obudził się o 4.30 :confused2: ale to i tak dla mie środek nocy :eek: a jeszcze niedawono 5 dni temu szedł spac o 20 wstawał przez południem potem znowu spał budzil się i spał a teraz juz nie mam tak dobrze :no: trudno odzwyczaic sie od dobrego

reklama
Do góry