reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
Esch, a co robisz w pracy?

ivi, twoje staranka coraz bliżej :-) - niedługo będziemy kibicowac!

moja @ nie wiadomo gdzie sie podziała:confused2:. według mojego progremu do obserwacji cyklu mam juz 3 raz owulację w tym cyklu:sorry::baffled:. a po drugie wllegrowe testy już mi się kończą:eek::sorry:

Ivi - my też niedługo bierzemy ślub - kościelny i pewnie po nim zaczniemy kolejne staranka. Stara ekipa znowu w akcji :-D:-D:-D
Ja tylko muszę szybko porobić badania bo mój kręgosłup jest w kiepskim stanie a druga ciąża mogła by go dobić :-(

Uciekam do dentysty bo po Karoli strasznie mi zęby poszły. Byłam w zeszły czwartek - zatruła mi zęba tak że boli mnie cały czas i dzisiaj idę na dotrucie bo już dłużej nie wytrzyma mi wątroba na przeciwbólowych :no: A muszę iść z Karolą bo nie mam jej z kim zostawić bo teściowa w pracy, mama w pracy, mąż w pracy.

Ivi, Eschenbach, Elu, sreberko, monika3 - miłego dnia kobitki :tak:

Witajcie :D

No fajnie, że się stara ekipa zbiera tutaj znowu :))

Ładna pogoda dziś, ja już po pracy, więc wybywamy z Piotrusiem :))

Miłego dnia dziewczyny :)

sol - kiedy kościelny bierzecie??

dziewczyny ja dziś mam pierwszą przymiarkę mojej sukni ślubnej :-D:-D:-D:-Dnie mogę się doczekać!! :-):-):-)

kurcze fajnie tak zajrzeć i zobaczyć jak ten wątek znowu żyje :tak::tak:ja zajrzałam z życzeniami poświątecznymi co by troszkę ciepła i radości zostało w codzienności:-)
Elżbietko dziękuje za informacje o chicco ale w końcu zdecydowałam się na zoopera hula niunia zadowolona i ja też:tak::tak:

reklama
Dotarlam do domku i mam wszystkiego dosc.... coraz bardziej utwierdzam sie ze ta praca jest beznadziejna!!!

Ivi no tak.... Wy bedziecie strac sie juz o dugiego brzdaca a ja dalej walcze o pierwsze :-(

Monika, Elzbietka pracuje w sekretariacie w panstwowej firmie (instytucja kultury)... na poczaku bylo ok... ale teraz jest masakra..... i jest coraz gorzej :wściekła/y:
Niestety teraz jest zly okres na zmiane pracy i niewiele ogloszen wogole znajduje... :-(

Shir jak tam zabki??

Puchatka milo Cie tu widziec :tak:

Malaga mam nadzieje ze spacerek sie udal :-)

Do góry