reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Elzbietko tak to juz ponoc jest.... odpoczywaj i korzystaj ze nie masz chwilowo Filipka przy sobie :tak:

Sol jak goraczki w ciagu dnia nie bedzie to a pewni bym pojechala na to wesele...

reklama
Elu korzystaj..kąpiel solarium wiesz..spacer sklepy hihihi wsie dogodności jakie możesz zrobić sama niespieszac sie;-)

Zdrowia dla potrzebujących!

Miłego weekendu!!!

kochane dziękuję za dobre słowa :)
z każdym dniem jest lepiej.. choc bywają momenty że po prostu bym usiadła i pogrążyła się w płaczu .
To co Esch - kolejny miesiąc Twój, a za luty dla mnie? ;-):tak:

hehe zobaczymy :)
teraz chyba wolałabym poczekać na "po ślubie" żeby się na weselu nie denerować ze dzidzi zaszkodzę ;-)
i wcale się nie obrażę jeśli mnie wyprzedzisz:-D

Esh, ivi - z doświadczenia powiem - styczeń najlepszym miesiącem na poród ;-)

moja @ chyba wyemigrowała do afryki banany prostowac:confused2::crazy:. cycki co jakis czas pobolewają i to tyle. testy wychodzą jak zawsze:cool::sorry:

Eluś jakis dziwny przypadek jestes ale grunt że wychodzą Ci świetne dzieciaczki i drugie z pewnością też już wkrótce sie pojawi

:-) a dla mnie jaki miesiąc hmm? może wrzesien 2010?;-) jest wolny?

Witjacie,

Dzis wybieram sie ze znajomymi na Kudlacze.... rozpoczynamy sezon grillowy :-D

Ivi co ma byc to bedzie.... az jestem ciekawa jak nam to wyjdzie :-D:-)

Elzbietko styczniem tez nie pogardze (dostac taki prezent na imieniny :-):laugh2:)
A z ta Twoja @ to jakas wielka zagadka.... hmmm.....

Madziujka a co tak pozno?? My tu na razie obstawiamy styczen, luty :tak: Dolaczysz do Nas?? :-D

reklama
Do góry