reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Witam - my po-weselnie :laugh2: Bawiłam się super, nogi nawet nie bolą, nikt mnie nie podeptał. Wróciliśmy o 2.05 ale już byliśmy zmęczeni trochę a ja tęskniłam za moja myszką bardzo :-p

Karola nadal gorączkuje i nie wiem co mam o tym myśleć. Gardło ma czyste, kataru brak tylko coś jeść nie bardzo chce, ale kto chce jeść jak ma gorączkę?:sorry: To chyba jednak te zęby wredne :wściekła/y:

Idę sprawdzać resztę i wypalać płytki z bajkami dla Karolci ;-)

reklama
Witam wietrznie :baffled:...wrrrr....

Esch...o ty bestio, zazdraszczam ci tego wolnego :-p ale to tak pozytywnie :tak:

Sol...ja zawsze gdy jest gorączka a nie ma objawów podejrzewam układ moczowy, radzę zrobić badanie moczu...

Czytam tak o staraniach, o tym kiedy w którym miesiącu i dzinie się czuje bo ja tak nie mam :sorry:....chyba wyczerpał mi sie instynkt macierzyński :eek:

Moniś wiesz mi chyba narazie też choc miała powtorne ciśneinei ale narazie mi jest dobrze :-)

choc nie ukrywam jakby latały mi po domu dzieciaczki..trojka czy dwójka byłabym najszczesliwsza

Ja zawsze zakładałam że będę mieć trójke dzieci :-)....hmmm....chyba się zapędziłam :sorry: No nic--> zapewne życie zweryfikuje wszystko :tak:

My mamy podejrzenia o zęby bo Karola nas gryzie i nie daje sobie dotknąć buzi w ogóle. Jak się urazi łyżeczką w dziąsełko to po prostu wyje do księżyca. mam w domu małego wyjca :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: od którego mnie już głowa boli!!!

na dodatek miałam dzisiaj spięcie z moimi: siostra,szwagrem,matką ! I jedyne co mogę powiedzieć to to że moja rodzina jest pop....na i to gorzej niż można zakładać :crazy::eek: A najgorsze jest to że w środku tej paranoi wychowuje się moja siostrzenica :-( i to ona jest przez tych idi..w wychowywana :angry::angry::angry:

Idę bo zacznę bluzgać :wściekła/y:

Sol - uszy do góry :) z rodziną najlepiej na zdjęciach ;) a i niech ten ból Karolci szybko minie! bo wam uszy odpadną ;-)

witam po tygodniowym lenistwie na wsi u rodziców :tak::-D:tak: kolejna powtorka w lipcu ......

Ivi, przytulam ....:sorry2:

u mnie najprawdopodobniej będzie drugi synek... lekarz nie bardzo chciał zdradzic płeć bo nie był pewien, ale tak mu sie wydaje, potwierdzenie dopiero 25 maja ................. a ogólnie dzidzia rosnie zdrowo :tak: pomachała dzisiaj ślicznie rączka i nie bardzo dała sie zbadać tak sie wierciła, choc qurcze ja jeszcze jakos tego nie czuję :tak: całe szczęście, że to widziałam, bo chyba bym nie uwierzyła, że wszystko OK :tak: i musze sie oszczędzać, bo mam miękką szyjke, jest zamknieta, ale fizyczny wysiłek odpada, jak bedzie cos niepokojącego to od czerwca ide na L4 :tak: prace mam spokojna i za biurkiem wiec jeszcze ten miesiąc sobie popracuje, ale musze sie pilnowac szczególnie z małym i go nie podnosic i bawić sie mniej intensywnie :tak:

pozdrawiam Was serdecznie :cool2:

Witajcie,

Jakos jeszcze musze wytrzymac ten dzien i mam wolne... w pracy pojawie sie dopiero w poniedzialek!!!! Juuupppiii!!!! :-D

Monika a Ty kiedy planujesz jakies wolne?? Ja mam jeszcze kilka dni urlopu z 2008 roku wiec czas go wykorzystac :tak:

Sol bidulka tak sie meczy z tymi zebiskami..... a zadne zele nie pomagaja??
A z rodzina to przewaznie dobrze sie wychodzi na zdjeciu :-(

Jarzebinka odpoczywaj ile sie da :tak:

reklama
Witam :-)

Jarzębinko....cudnie ci dziudziuś rośnie :tak: Nie przemęczaj się i dbaj o was, no ale ty to wiesz ;-):-)

Monika a Ty kiedy planujesz jakies wolne??

Gdzieś we wrześniu pewnie :baffled: Z 2008 roku został mi 1 dzień urlopu zaległego -- już go odebrałam :-p
Oby ci dziś ten dzień pracy zleciał szybciutko Esch :-)

Miłego dnia!!!

Do góry