reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
Lapisku - gratuluje super suwaczka :-):-)

miłego dnia dziewuszki! chociaż u nas pogoda jest do bani :wściekła/y::wściekła/y:pochmurno, ciemno i leje :wściekła/y:

Lapisku - super!! :):):) a kiedy USG będziesz miała?
ja za wizytę nie płacę nic ;-)chodzę na NFZ do babki która robi od razu USG, jest miła, konkretna i poświęca pacjentkom odpowiednią ilość czasu :-D(ostatnio siedziałam w gabinecie z 40min)

Lapisku tez wielkie gratki ode mnie!!!!!!!

To prosze Was niesmialo o jakies male fluidki.... moze w koncu zaskutkuja ;-)

Lapis,Ivi . Pandorko GRATULACJE!!!!!!
Ja takze poprosze o fluidki;-) , chociaz juz czuje ze wkrotce zaczniemy dziewiaty cykl staranek ech...:-(

Lapis, no proszę! Piękny ciążowy suwaczek :-) A ginowi powiedz że ciąży nie stwierdza się po wyglądzie piersi, ino gdzie indziej się patrzy :-D:-D:-D

Pandorko, z tego co pamiętam zafascynowana jestes tematem wózków, prawda? Pewnie wasza kruszynka będzie miała niezłą brykę --> już się mama o to postara ;-):-)

ivi, dobrze mówisz -- najpierwurządźcie się na dobre w domku a o reszcie pomyślicie w odpowiednim czasie :tak:

Esch, a może ty kochana skoncentruj sie teraz na badaniach? Może to pozwoli trochę sie odsunąć od tematu staranek :sorry2:

Miłego dnia everybody :-D

reklama
Monika na razie koncentruje sie na wywolaniu @ zeby moc robic te cholerne badania :angry: a jej jak nie bylo tak nie ma... dzis juz 30 dc:baffled:

Lapisku to ja zbieram to siodma linijke - oby szczesliwa byla.... ;-)

Do góry