reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
Ja jestem w szoku Gwiazdeczko, że można miec tak długie fl.. ja testuję chyba w piatek, to trzymac kciuki.. oczywiście nadzieję mam choć swoje wiem :D

To ja dla nadziei przesyłam ciążowe wirusiki :-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No wiesz, kiedyś podsyłałaś niebieskie, pamiętam ;p

Dziewczyny !!

Przyszły mi dziś pieniądze !! Nawet nie wiecie jak się ciesze !! Akurat mi się cykl kończy ale nawet o tym nie myślę, taka jestem szczęśliwa. Przyszło trochę więcej niż miało przyjść, nie wiem czemu w czekach bo podawałam nr. konta.. więc trzeba będzie zaś dzwonić i załatwiać ale ważne że sa :D
Co prawda zero listu więc ne wiem za jaki to okres nawet.. ale czy to ważne.. jestem taka szczęśliwa, że w końcu się układa :)

lilith - bo nie wiedziałam co będzie :-D A teraz już wiem że będzie Emilka :-D No to super że zaczyna się układać. Ja co prawda chyba nie w temacie o co chodzi z tą kasą ale ważne że wszystko po twojej myśli :tak:

reklama
Do góry